International Leadership Conference        
                                                                                    Pročitajte više o čudesnom plodu nonija!
        Noni - Skoči na engleski web stranice...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Želi vam dobrodošlicu na Tahitian Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Kad sam započeo prodavati Tahitian Noni™ Beverage, tražio sam način da povećam svoja primanja. Nisam mogao ni zamisliti kakav će to učinak imati na moj život. Budim se s boljim mišljem o samom sebi i o svojoj situaciji. Moje zdravlje i razina energije su se poboljšali - a ja imam pozitivnije stajalište prema životu nego što sam to imao godinama! A nije se popravilo samo moje zdravlje, već i financije. Prodaja Tahitian Noni™ proizvoda mi je dalo slobodu koju sam oduvijek želio. Više ne osjećam da sam vezan za ured. Umjesto toga, mogu uživati u životu sa svojom obitelji i prijateljima zahvaljujući predivnom soku i velikoj kompaniji! Više o Noni...


  PORIJEKLO I SUDBINA

Krenite na putovanje kroz egzotične otoke Noni:
Noni - Porijeklo i Sudbina Kliknite na sliku i pogledajte film!


  TNI PRILIKA  


Noni - Rekordan rast: S godišnjim prometom iznad pola milijarde dolara u manje od jednog desetljeća, naša povijest je povijest fenomenalnog rasta.

Noni - Snimanje isplata: TNI je $ 2,2 milijarde plaća u komisijama za TNI proizvoda Neovisni konzultanti od 1996.

Noni - Noni istraživanja: 14 ljudskih kliničke studije o Tahitian Noni™ Original Beverage.Noni - TNI ima 42 tematskih proizvod kliničkih studija o prednostima Noni elemenata: Noni sok, Noni sok lista, noni ekstrakt lista i nonija.Noni - Patenti i patenti u nastajanju: Posjedujemo patente za vlakna od nonija u proizvodima za životinje, serum od lišća nonija, s patentima u nastajanju za mnogobrojne druge sastojke i procese.

Noni - Nitko ne poznaje noni bolje: Mi smo prvi, najdulje smo na tržištu i mi najviše istražujemo. Pročitajte više o Noni...


Noni - Nemjerljiva kvaliteta: Sve od tehnike branja do formule soka je u potpunosti autorsko djelo. Naš sustav od šest koraka pažljivo kontrolira cijeli proces, od stabla do boce. Kliknite na link i pogledajte film...


Noni - Ekološki prihvatljiv: Sva naša djelovanja ostavljaju otoke Tahiti Nuija u njihovom originalnom, neiskvarenom stanju.Noni - Čudesni proizvodi: Tahitian Noni™ proizvodi su na prvom mjestu. Luksuzna linija proizvoda za njegu lica, ženska linija za mršavljenje i proizvodi razvijeni naročito za životnje samo su neki od njih. Kliknite na link za online trgovina!Noni - Znanstveni stručnjaci: Cijenjeni stručnjaci za Morindu Citrifoliju dr.Ralph Heinicke i Phd.Johannes Westendorf preporučaju Tahitian Noni™ Original Beverage sok.Noni - Bezgranično poslovanje: Budući da je kompenzacijski plan TNI-a isti u cijelom svijetu, možete izgraditi svoju organizaciju gdje god odaberete! Postani član...


  GRIFFIN HILL CONSULTING IZVJEŠĆE


"Postoji manje od pet tvrtki u suvremenoj povijesti čija se brzina rasta može mjeriti s brzinom rasta Tahitian Noni Internationala!"
Griffin-Hill Consulting, marketinška istraživanja.

Noni - Scott Baird - CEO of Griffin-Hill Kliknite na sliku i pogledajte film!  KONTAKT!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage Za slanje e-maila za RUCZ LAJOS molimo ispunite sljedeći obrazac:
Vaše ime *

Vaš broj telefona

Vaš e-mail *

Odaberite zemlju

Dodatni komentari 

Ako su sve kontakt informacije točne molimo kliknite na 'ŠALJI' gumb!
                     

  OD STABLA DO BOCE

Tahitian Noni International je jedino preduzeće koje u potpunosti kontroliše svaki proces u proizvodnji Tahitian Noni&trade Original Beverage, počev od uzgajanja i berbe voća i do flaširanje i dopremanja do krajnih korisnika.
Noni - Od stabla do boce
Kliknite na sliku i pogledajte film!

  ELEMENTI NONIJA

Svaki Tahitian Noni™ proizvod može se pratiti do jednog od elemenata stabla nonija: plod, list i sjeme. Svaki od njih pruža određene pogodnosti koji se nalaze u našim konačnim proizvodima i koji se u njima veličaju.

Noni - fruit Plod: Opskrbljen snažnim antioksidansima, poboljšava imunološki sustav i povećava energiju. Glavni sastojak Tahitian Noni™ Original Beverage i drugih proizvoda.Noni - leaf List: Pomaže ublažiti nadraženu kožu i pomaže tijelu u pravilnoj probavi. Nalazi se u proizvodima Tahitian Noni™ Leaf Serumu od lišća nonija i Tahitian Noni™ Leaf Spray od lišća nonija.


Noni - seed Sjeme: Obiluje linoleinskom kiselinom, esencijalnom masnom kiselinom koja pomaže u zdravlju kože i vlaženju kože. Izvor našeg dragocjenog ulja Tahitian Noni™ Sjemenovo ulje.


  POVIJEST NONI

4000-2000 pr.n.e.: Prije više od dvije tisuće godina, otkrivači Tahitija napustili su Jugoistočnu Aziju u potrazi za novim prekomorskim horizontima. Uz svoje obitelji istraživači su sa sobom ponijeli svete biljke neophodne za preživljavanje - kokosov orah, pandanus, taro i dragocjeni noni,koji je bio cijenjen kao tajna zdravlja. Ove "brodske biljke" konačno su uzgojene na vulkanskom otočju Tahiti Nui. Raskoš otočja Tahiti Nui (Francuska Polinezija) postala je savršen okoliš za procvat velike civilizacije, a vulkansko otočje postalo je savršenim staklenikom za uzgoj biljke noni.

500 pr.n.e. - 200 g.: Stolječima, Tahićani su živjeli u jednostavnom skladu s njihovom darovanom biljkom noni imajući koristi od njezinih za zdravlje korisnih svojstava.

1769 g.: Zapovjednik James Cook i njegova posada otkrili su rajske otoke Tahitija i zabilježili raširenu upotrebu noni među stanovništvom.

1955 g.: Prilikom istraživanja biljke ananas, dr. Ralph Heinicke otkrio je blagotvornu tvar pod imenom xeronine. Dr. Heinicke otkrio je kako je Morinda citrifolia ili noni, 800 puta bogatija xeroninom. Dr. Heinicke postao je vodeći svjetski stručnjak za noni, posvetio je cijeli život izučavanju te biljke.

1993 g.: Nakon otkrića Dr. Heinicke, John Wadsworth, mladi nutricionist započeo je svoje vlastito izučavanje. Nakon što je uočio značajne učinke na sebi i na svojim prijateljima uslijed djelovanja primjerka noni, John je odlučio posjetiti domovinu biljke da otkrije još nešto više. Na Tahitiju, John Wadsworth vodio je razgovore sa domorocima i službenim vlastima i pretražio knjižnice radi povijesnih dokumenata. Otkrio je kako su drevne izjave istinite - sva istraživanja ukazuju na to da noni ima zadivljujuća svojstva.

1996 g.-2011 g.: U srpnju 1996. g. osnovana je tvrtka Morinda (danas Tahitian Noni International), utemeljena u malom skladištu u Lindonu, Utah. Prvi komercijalni NONI proizvod – Tahitian Noni sok dolazi na tržište. Poseban odnos koji Tahitian Noni International uživa kod ljudi i vlade Tahiti Nui temelji se na uzajamnom povjerenju, časti i poštivanju. Danas Tahitian Noni International posluje u preko 70 zemalja, a prodaje više od 500 milijuna dolara godišnje. ...i to je samo početak!"