International Leadership Conference        
                                                                      Opdag hemmeligheden bag NONI!!
        Noni - Gå til den engelske side...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Velkommen til Tahitian Noni International Produkters Hjemmeside!


Noni - Rucz Lajos - pearl Da jeg begyndte at sælge Tahitian Noni™ Original Beverage, var jeg bare på udkig efter et supplement til min indtægt. Jeg kunne slet ikke forestille mig, hvilken effekt det ville få på mit liv. Jeg er vågnet op til at få det bedre med mig selv og min situation. Mit helbred og energiniveau er blevet styrket-og jeg er mere positiv over for livet end jeg har været i flere år! Og det er ikke kun mit helbred, der er blevet bedre-det er min økonomi også. Salg af Tahitian Noni™ produkter har givet mig den frihed, jeg altid har ønsket mig. Jeg føler mig ikke længere bundet til et kontor. I stedet for er jeg nu i stand til at nyde livet sammen med min familie og venner-takket være en skøn juice og en fantastisk virksomhed! Mere om Noni...


  Oprindelse og Skæbne!

Watch historie Noni frugt:
Noni - Oprindelse og Skæbne Klik på billedet for at afspille video!


  TNI MULIGHED  


Noni - Rekordstor vækst: Med et årligt salg på over en halv mia. dollars på mindre end et årti, fortæller vores historie om en fænomenal vækst. Og det ubønhørlige salgstempo fortsætter!

Noni - Optag udbetalinger: TNI har $ 2,2 milliarder betales provision til TNI selvstændigt produkt Consultants siden 1996.

Noni - Noni forsker: 14 humane kliniske undersøgelser af Tahitian Noni™ Original.Noni - TNI har 42 aktuelt produkt kliniske undersøgelser af fordelene ved noni elementer: Noni juice, Noni blad juice, Noni blad ekstrakt og noni frøolie.Noni - Global patenter: TNI ejer mere end 52 patenter på verdensplan, hvilket giver langsigtet sikkerhed for at den proprietære formler og fordele ved Tahitian Noni&trade produkter.

Noni - Der er ingen, der kender noni bedre: Vi var de første, vi har været på banen i længst tid, og det er os, der har gennemført mest forskning. Læs mere om noni...


Noni - Uforlignelig kvalitet: Vi har eneret på alt lige fra høstteknik til fremstilling af juice. Vores system med seks trin kontrollerer nøje hele processen fra træet til flasken. Se video om processen...
Noni - Miljøvenlig: Alt vores arbejde efterlader kilden til juicen, øerne i Tahiti Nui, i deres oprindelige, uspolerede tilstand.Noni - Utrolige produkter: Tahitian Noni™ produkter står ikke tilbage for nogen— en serie luksus ansigtsplejeproduter, en serie vægttabsprogrammer for kvinder’ og produkter udviklet specielt til dyr er blot nogle få eksempler. Køb Tahitian Noni™ produkter!Noni - Videnskabelige eksperter: Kendt Morinda citrifolia eksperter Phd. Ralph Heinike og Phd. Johannes Westendorf godkender kun Tahitian Noni™ Original Beverage.Noni - Enkel rekruttering: Fordi TNIs kompensationsplan er ens over hele verden, kan du opbygge din downline, hvor du har lyst! Jeg er klar! Tilmeld dig som TNI produktkonsulent...


  GRIFFIN HILL CONSULTING BETÆNKNING


"Der er mindre end fem virksomheder i nyere tid, som kan hamle op med den hypervækst, som Tahitian Noni International har oplevet!"
Griffin-Hill Consulting, en markedsføringstilladelse forskning selskab.

Noni - Scott Baird - CEO for Griffin-Hill Klik på billedet for at afspille video!  KONTAKT!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage For at sende en e-mail til RUCZ LAJOS bedes du udfylde denne blanket:
Dit navn *

Dit telefonnummer

Din e-mail *

Vælg dit land

Yderligere kommentarer 

Hvis alle de kontakt oplysninger er korrekte skal du klikke på 'Send' knappen!
                     
Fordi der i vor tid så mange fantastiske produkter og forskelligartede indtjening lejlighed kan nås væk, er det tilrådeligt at orientere, før vi kommer til en afgørelse. Derfor må vi forstå, at du kan få brug for yderligere oplysninger til din beslutning. Vi lover, at hvis du har brug for yderligere oplysninger, vil du modtage nyttige oplysninger, hvad der hjælper dig til at bestemme, at produktet eller business det bedste valg for dig!
Vigtigt:
 • Du kan nemt afmelde når som helst, og du vil ikke længere modtage e-mails,
 • Vi behandler alvorligt alle fortrolige eller personlige oplysninger fra enhver person,.
 • Vi vil behandle alle dine personlige oplysninger, som private og fortrolige (selv når du ikke længere en kunde eller medlem for).
 • Vi vil ikke give oplysninger om vores medlemmer til andre personer eller organisationer for deres markedsføring.

 •   Fra træ til FLASKE

  Se, hvordan Tahitian Noni™ Original Beverage er produceret fra Noni træ til at flaske i din køleskabet. Omfatter høst, forarbejdning og kvalitetssikring processer.
  Noni - Fra træ til FLASKE
  Klik på billedet for at afspille video!

    ELEMENTERNE AF NONI

  Alle Tahitian Noni™ produkter kan spores tilbage til et af elementerne fra nonitræet: frugten, bladene og frøene. Alle disse har særlige egenskaber, som bliver udnyttet og forstærket i vores færdige produkter.

  Noni - fruit Frugten: En afgørende ingrediens i Tahitian Noni™ Original Beverage med videre.


  Noni - leaf Bladene: Findes i Tahitian Noni™ Noni Leaf Serum og Tahitian Noni™ Noni Leaf Spray.


  Noni - seed Frøene: Kilden til vores dyrebare Tahitian Noni™ Seed Oil.


    NONI HISTORIE

  4000 – 2000 f.Kr.: For mere end totusinde år siden rejste forfædrene til det polynesiske folk fra Sydøstasien over havet på jagt efter nye horisonter. Ud over deres familier medbragte disse opdagelsesrejsende vigtige planter —kokosnødder, pandanus, taro og den dyrebare noni. Disse "kanoplanter" blev senere dyrket på Tahitis vulkanske øer. Planten trivedes i den frugtbare jord og den rene luft.

  500 f.Kr. – 200 e.Kr.: Nonifrugten vokser vildt og bliver en støtte i den polynesiske civilisation. Alle dele af noniplanten bliver brugt—frugt, blade, frø og bark. Nonifrugten spredes i hele Stillehavsområdet.

  1769: Kaptajn James Cook og hans besætning opdager paradisøerne Tahiti og noterer sig den omfattende brug af noni blandt indbyggerne.

  1955: Mens forskning ananas planter, PhD. Ralph Heinicke opdager de gavnlige egenskaber ved Noni anlæg. Hans forskning vil i sidste ende føre til oprettelsen af en hel industri, som vil forbedre millioner af menneskers liv.

  1993: John Wadsworth rejser til Tahiti og bekræfter eksistensen af en rentabel kilde af noni. Han gennemfører interviews med indfødte og embedsmænd og gennemgår biblioteker for historiske dokumenter. Han opdager, at de gamle påstande var sande—noni har gode egenskaber.

  1996-2011: Med en kombination af ekspertise inden for levnedsvidenskab, brancheerfaring samt forretnings- og markedsføringsindsigt lægges grunden til oprettelsen af et revolutionerende nyt foretagende. Tahitian Noni International. I dag Tahitian Noni International driver forretning i over 70 lande, med et salg på mere end 500 millioner dollars om året. ...og det er kun begyndelsen!