FEDEZZE FEL A NONI TITKÁT!
        Noni - Tovább az angol nyelvű oldalra...
Noni - Noni - Noni - Ugrás a kiválasztott nyelvreNoni -
Noni - Noni - Noni - Ugrás a kiválasztott oldalraNoni -
Noni - Noni - Noni - Ugrás a kiválasztott országhozNoni -

  Üdvözlöm a Tahitian Noni International információs oldalán!


Noni INFO line: +36-20-5426822 Amikor elkezdtem forgalmazni a Tahitian Noni™ Original Bioaktív Italt, az volt elsősorban a célom, hogy kiegészítsem a jövedelmemet. Akkor még fogalmam sem volt, hogy fog ez hatást gyakorolni az életemre. Amikor reggelente felébredek, napról-napra egyre jobban érzem magam. Visszanyertem az egészségemet és az én energiaszintem is jelentősen megnőtt. Az életet most már sokkal optimistább szemmel nézem, mint valaha. Az energiám és a pénzügyi helyzetem is jelentpős mértékben javult. A Tahitian Noni™ termékek nekem fenntartható bevételt adtak, amire mindig is vágytam. Többé nem vagyok egy íróasztalhoz kötve. Ezen kívül, sokkal több időt tudok tölteni a családommal és a barátaimmal is, hála ennek a csodálatos italnak, és ennek a rendkívüli cégnek. További információért feliratkozhat itt jobb oldalon a hírlevelünkre, rendelés házhozszállítás Magyarországon és Románia területére ide kattintva e-mailben, vagy hívhat telefonon a +3620/5426822 magyarországi mobilszámon keresztül. További információk...


  EREDET ÉS KÜLDETÉS!

Tekintse meg a noni történetét bemutató rövid filmet!
Noni - Origins & Destiny / Eredet és küldetés Kattintson a képre a film lejátszásához!


  John Wadsworth - Tahitian Noni™ Küldetés Nyilatkozat  


John Wadsworth - a Tahitian Noni International elnöke

A TNI küldetése:
Áldást hozunk az egész világra a Tahitian Noni™ természet adta jótékony hatásával úgy, hogy elmondjuk a megváltozott sorsok történetét.
Ez az új küldetés nyilatkozat magában foglalja annak a legfontosabb szempontjait, hogy kik is vagyunk.
 • Áldást hozunk az egész világra: elhozzuk a Tahitian Noni™ előnyeit mindenkinek, mindenhova.
 • A Tahitian Noni™ természet adta jótékony hatásával megosztjuk a TNI egyedülálló noni alapú termékei tisztaságát és hatékonyságát.
 • Elmondjuk a történetét: a Tahitian Noni™ márkának, a TNI történetünknek, a TNI tanácsadóinak és a TNI Tahitivel, ill. a tahiti néppel való alapvető kapcsolatának.
 • Megváltozott sorsok: a Tahitian Noni™ lehetőségen keresztül elismerjük az elképesztő TNI tanácsadókat és mindenkinek biztosítjuk az anyagi és életmódbéli javadalmazást.

  A TNI célja: Az, hogy kiterjesszük a Tahitian Noni™-ról alkotott jövőképet!
  Ezt a célt számos különböző módon valósíthatjuk meg, beleértve a következőket:
 • Kiterjeszteni a Tahitian Noni™ Original Bioaktív Ital és a kapcsolódó termékek szerepét,
 • Kiterjeszteni a TNI történetét,
 • Kiterjeszteni a TNI tanácsadók jutalmazását.

  A TNI feladata:
  Az, hogy a történelem legnagyszerűbb szuper gyümölcs cégeként ismerjék a TNI-t, elismerve, hogy a noni az eredeti szuper gyümölcs.
  A TNI 1996-os megalapítása óta szó szerint versenytársak ezrei bújtak ki a földből annak reményében, hogy előnyt kovácsolhatnak maguknak a TNI által létrehozott szuper gyümölcs iparágból. A TNI volt az első, az eredeti és az úttörő. A TNI sajátja a legnagyszerűbb és a leghatékonyabb szuper gyümölcs az iparágban és el fogjuk érni, hogy a világ tudja azt, hogy az egész hol kezdődött.
  Kérjük Önt, hogy csatlakozzon hozzánk, a TNI alapítóihoz, a TNI vállalati csapatához és a TNI tanácsadókhoz az egész világon, az egész küldetésünkhöz, hogy áldást hozzunk az egész világra a Tahitian Noni™ természet adta jótékony hatásával úgy, hogy elmondjuk a megváltozott sorsok történetét!

  John Wadsworth
  Elnök
  Tahitian Noni International

 •   A GRIFFIN HILL CÉG ELNÖKÉNEK NYILATKOZATA

  "A Tahitian Noni International minden idők
  egyik leggyorsabban fejlődő magánvállalata!"

  Griffin Hill Consulting, egy marketing-kutató vállalat

  Noni - Scott Baird - CEO of Griffin Hill Kattintson a képre a film lejátszásához!


    13 OK HOGY MIÉRT VÁLASSZUK A TNI LEHETŐSÉGET!  


  Noni - Páratlan növekedés: A TNI az egyik leggyorsabban növekvő cég a történelemben, hálózati marketingben vagy általában.

  Noni - Rekord kifizetések: A TNI több mint 2,2 milliárd dollárt fizetett ki eddig a Független Terméktanácsadóinak 1996 óta.

  Noni - Noni kutatás: 14 humán klinikai kutatás készült, került kiadásra a Tahitian Noni™ Original Bioaktív Italról. Mind a noni jótékonyságát igazolja.

  Noni - 42 klinikai kísérlet szolgáltat adatot a noni levél és mag jótékonyságáról különböző területeken.  Noni - Szabadalmak világszerte: A TNI több mint 52 szabadalommal rendelkezik világszerte, ami hosszú távú biztonságot nyújt a Tahitian Noni termékek levédett receptjeinek és jótékonyságának.

  Noni - Senki sem ismeri jobban a nonit: A TNI az első, a TNI a legrégebbi, és a TNI kutat a legtöbbet. Továbbiak a noniról...


  Noni - Páratlan minőség: Minden, a szüretelési technikáktól kezdve a Bioaktív italok készítéséig, saját tulajdonban lévő szabadalom. A hat lépésből álló rendszerünk gondosan szabályozza az egész folyamatot, a fától a palackig. Nézze meg a videót a gyártási folyamatról...


  Noni - Környezetbarát: A TNI működése nem tarolja le és nem fosztja ki, hanem megőrzi eredeti állapotában a forrásnak számító Tahiti Nui szigeteit.

  Noni - Kitűnő termékek: A Tahitian Noni™ termékek minden más előtt járnak - a termékfajtában első gyümölcslétől a forradalmi funkcionális üdítőitalig, a TaHIRO™-ig; a luxus arcápolóktól a világ egyedülálló súlycsökkentő termékcsaládjáig, amelyet kimondottan 40 év feletti nőknek fejlesztettek ki. Vásároljon Tahitian Noni™ termékeket!

  Noni - Tudós szakértők: Elismert Morinda citrifolia szakértőként Prof.Johannes Westendorf kizárólag a Tahitian Noni™ Original Bioaktív italt ajánlja.  Noni - Határok nélküli toborzás: Mivel a TNI jutalékrendszere ugyanaz világszerte, ott építheti csoportját, ahol csak Ön szeretné! Kattintson ide, ha Ön is szeretne hozzánk csatlakozni...


    Kérjen további információt MOST!

  Regisztráljon MOST, és azonnal megkapja INGYENES tájékoztatónkat! (a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!):
  Név *

  Telefon

  E-mail *

  Melyik országból kér információt?

  További kérdéseim: 

  Ha a mezőket rendben kitöltötte, kattintson 'Az adatok elküldése' gombra!
            
  A különféle médiák felől Önhöz érkező hírek sokszor nem elég meggyőzőek. Mivel napjainkban annyi nagyszerű termék és különféle pénzkereseti lehetőség érhető el, célszerű tájékozódni, mielőtt az ember beleugrik valamibe. Nem vita, hogy Önnek a döntéséhez további információra van szüksége. Ígérjük, hogy ha Ön további információkat kér, akkor pontosan ezt is fogja kapni. Olyan információkat, melyek segítenek Önnek eldönteni, hogy ez a megfelelő termék vagy Network Marketing üzlet az Ön számára? Lehet hogy Ön csak a termékekhez szeretne olcsóbban hozzájutni, az is lehet hogy Önt az otthoni munka lehetősége érdekli, az is lehet, hogy Ön a XXI.század informatikai kihívásait, az online marketing lehetőségeit szeretné kihasználni.
  Ígérjük Önnek, hogy:
 • Bármikor leiratkozhat, és soha többé nem küldünk Önnek kéretlen levelet,
 • Az Ön adatait bizalmasan kezeljük, azt soha nem adjuk ki senkinek.
  Már alig várjuk, hogy megoszthassuk Önnel is ezeket a hihetetlen információkat!


 •   A FÁTÓL A PALACKIG

  Kérem tekintse meg a Tahitian Noni™ Original Bioaktív ital gyártási folyamatát, egyenesen a fától a palackig, amely az Ön hűtőszekrényébe kerül. A folyamat része a noni betakarítása, a feldolgozás és a minőség- biztosítási folyamatok.
  Noni - From tree to bottle
  Kattintson a képre a film lejátszásához!

    A NONI ALKOTÓELEMEI

  Minden egyes Tahitian Noni™ termék vissza- vezethető a noni fa egyik alkotóeleméhez: a gyümöl- cséhez, a leveléhez és a magjához. Ezek mindegyike egy konkrét területen fejti ki jótékony hatását, amelyet a Tahitian Noni International cég a végtermékeiben felfokozva hasznosít.

  Noni - gyümölcs A gyümölcs: A Tahitian Noni™ Original Bioaktív ital és még számos másik termék létfontosságú összetevője.
  Noni - levél A levél: Segítségével megvédhetjük bőrünket a káros környezeti hatások látható mellékhatásaitól. Elsősorban a Tahitian Noni™ Levél Szérumban és a Tahitian Noni™ Levél Spray-ben találhatjuk meg.


  Noni - mag A mag: A Noni magja a linolén sav hatékony forrása - fontos a jelenléte ahhoz, hogy egészséges és fényes legyen a bőrünk és fényes a hajunk. Az értékes Tahitian Noni™ Mag Olajunk fő forrása.


    A NONI RÖVID TÖRTÉNETE

  i.e.4000 - i.e.2000: Több mint 2000 évvel ezelőtt a polinéz nép ősei elhagyták Dél-Kelet Ázsiát, hogy új lehetőségeket keressenek. Így jutottak el a mai Tahiti Nui szigetvilág területére. A kenuikkal maguk- kal vitt növények (pl. a kókusz, a ginzeng (ginseng) és a noni is) végül megtelepedtek Tahiti vulkanikus szigeteinek talajában.

  i.e.500 - i.sz.200: A noni gyümölcs vadon nőve a polinéz civilizáció egyik oszlopává nőtte ki magát. Az itteni őslakosok az amerikai indian törzsekhez hasonlóképpen a növények minden részét felhasználták: a gyümölcsét, a levelét, a magját és a fakérget is. A noni gyümölcs elterjedt a Csendes-óceáni térségben mindenhol.

  1769: James Cook kapitány és legénysége felfedezte Tahiti paradicsomi szigeteit, és feljegyezte a noni széleskörű használatát az őslakosok között.

  1955: A Hawaiian ananász tanulmányozása közben Dr. Ralph Heinicke biokémikus professzor felfedezte a noni növény jótékony tulajdonságait. Az ő Hawaii kutatásai végül egy egész iparág megalapításához vezettek, olyanéhoz, amely milliók életét teszi azóta is jobbá.

  1993: John Wadsworth élelmiszekutató, miután kezébe került Dr. Heinicke kutatási eredménye, elutazott Tahitire, és meggyőződött arról, hogy kereskedelmi mennyiségű noni forrás áll itt rendelkezésre. Elbeszélgetett az őslakosokkal és kormányzati hivatalnokokkal, és könyvtárakban kutatott történelmi dokumentumok után. Felfedezte, hogy az ősi állítások igazak - minden kutatás igazolta, hogy a noni meglepő tulajdonságokkal rendelkezik.

  1996-2011: Megalapították a Tahitian Noni International (Morinda) céget, és ezzel elindult a Tahitian Noni™ Original Bioakív ital (health food - egészséges élelmiszer) sikertörténete. A TNI mára már 80 országban van jelen, éves forgalma megközelíti az 500 millió USA dollárt. És ez még csak a kezdet!