International Leadership Conference        
                                                                                                         Ontdek het geheim van NONI!
 
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Welkom bij information page about Tahitian Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Wanneer ik startte met de verkoop van Tahitian Noni™ Original Beverage, wou ik alleen maar mijn inkomen aanvullen. Ik had me nooit kunnen voorstellen welke invloed het op mijn leven zou hebben. Ik word wakker en voel me beter in mijn vel en in mijn situatie. Mijn gezondheid is verbeterd, ik heb meer energie en mijn kijk op het leven is veel positiever dan ooit! Niet alleen mijn gezondheid is verbeterd, maar ook mijn financiŽn. Door Tahitian Noni™ producten te verkopen heb ik de vrijheid verworven die ik altijd heb gewild. Ik voel me niet meer aan een kantoor geketend. Integendeel, ik kan van het leven genieten samen met mijn familie en vrienden dankzij een heerlijk sap en een fantastisch bedrijf! Meer over Noni...


  OORSPRONG EN LOT!

Kijk naar de geschiedenis van de Noni vrucht:
Noni - Oorsprong & Lot Klik op de afbeelding om te spelen video!


  TNI GELEGENHEID  


Noni - Recordgroei: TNI is een van de snelst groeiende bedrijven in de geschiedenis, netwerk marketing of anderszins. En dat de groei dag van vandaag voortduurt.

Noni - Record uitbetalingen: TNI heeft $ 2,2 miljard betaald in de commissies van de TNI Independent Product Consultants sinds 1996.

Noni - Noni onderzoek: 14 menselijke klinische studies over Tahitian Noni™ Original .Noni - Het aantal nabestellingen is opmerkelijk. Tahitian Noni™ Original Beverage is snel aan het uitgroeien tot ťťn van de topmerken van gezondheidsdranken op wereldvlak.Noni - Patenten en aangevraagde patenten: Wij hebben 52 patenten op noni-vezel in dierenproducten, noni-bladserum, noni-zaadolie en patenten op ontelbare andere kerningrediŽnten en -processen werden aangevraagd.

Noni - Niemand kent noni beter: Wij waren de eerste, wij zijn er al het langst en wij doen de meeste research. Lees meer over noni. ...


Noni - OngeŽvenaarde kwaliteit: Alles is volledig in eigendom, van de oogsttechnieken tot de samenstelling van het sap. Ons systeem bestaat uit zes fasen en controleert nauwgezet het complete proces, van de boom tot de fles. Bekijk de video over proces...


Noni - Milieuvriendelijk: Al onze activiteiten bewaren de oorspronkelijke, ongerepte staat van de broneilanden van Tahiti Nui.Noni - Ongelooflijke producten: Tahitian Noni™ producten zijn vrijwel onovertrefbaaróeen luxeproductlijn voor gezichtsverzorging, eenís gewichtsverlieslijn voor vrouwen en producten speciaal ontwikkeld voor dieren zijn slechts enkele voorbeelden Winkel voor Tahitian Noni™ producten!Noni - Wetenschappelijke deskundigen: Gerenommeerde Morinda citrifolia experts Phd. Ralph Heinicke en Phd. Johannes Westendorf onderschrijven alleen Tahitian Noni™ Original Beverage.Noni - Naadloze werving: Aangezien het compensatieplan van TNI overal ter wereld hetzelfde is, kunt u uw downline opbouwen waar u wenst! Ik ben klaar! Schrijf u in om een TNI-distributeur te worden...


  GRIFFIN HILL CONSULTING REPORT


"Er zijn minder dan vijf bedrijven in de moderne geschiedenis die wedijveren met de supergroei van Tahitian Noni International!"
Griffin-Hill Consulting, een marketing onderzoeksbedrijf.

Noni - Scott Baird - CEO of Griffin-Hill Klik op de afbeelding om te spelen video!  CONTACT!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage Voor het verzenden van een e-mail naar RUCZ LAJOS vult u dit formulier in (In te vullen velden met het merk * zijn verplicht):
Uw naam *

Uw telefoonnummer

Uw e-mail *

Selecteer uw land...

Bijkomende commentaar 

Als al het contact informatie correct is, klik op de 'Verzenden' knop!
                     
Want in onze tijd zo veel producten en diverse inkomsten gelegenheid kan worden bereikt afstand, is het raadzaam te oriŽnteren, voordat we komen tot een besluit te nemen. Daarom begrijpen we, dat moet u wellicht nadere informatie tot uw beschikking. Wij beloven, dat als u meer informatie krijgt u nuttige informatie, welke u helpen bepalen, dan wordt dat product of bedrijf de beste keuze voor u!
Belangrijke:
 • U kunt gemakkelijk op elk moment uitschrijven, en heeft u niet langer e-mails ontvangen,
 • Wij behandelen serieus alle vertrouwelijke of persoonlijke informatie die wordt verstrekt door een persoon.
 • Wij behandelen al uw persoonlijke gegevens prive en vertrouwelijk worden behandeld (zelfs wanneer u niet langer een klant of lid te).
 • Wij geven geen informatie over onze leden aan andere personen of organisaties voor hun marketing-doeleinden.

 •   Van boom tot FLES

  Zie hoe Tahitian Noni™ Original Beverage wordt geproduceerd, uit de Noni boom aan die fles in je koelkast. Omvat de oogst, verwerking en kwaliteitsborging processen.
  Noni - Van boom tot FLES
  Klik op de afbeelding om te spelen video!

    DE ELEMENTEN VAN NONI

  De oorsprong van elk Tahitian Noni™ product kan worden teruggevonden in ťťn van de elementen van de noni-boom: de vrucht, het blad en het zaad. Elk van deze elementen biedt specifieke voordelen die in onze eindproducten worden gebundeld en versterkt.

  Noni - fruit Vrucht: Levert krachtige antioxidanten, versterkt het immuunsysteem en geeft meer energie. Een cruciaal ingrediŽnt in Tahitian Noni™ Original Beverage, en andere.
  Noni - leaf Blad: Kalmeert een geirriteerde huid en helpt het lichaam bij een goede spijsvertering. Gebruikt in Tahitian Noni™ Noni-bladserum en Tahitian Noni™ Noni-bladspray.
  Noni - seed Zaad: Rijk aan linoleenzuur, een essentieel vetzuur dat de gezondheid en hydratatie van de huid bevordert. De bron van onze waardevolle Tahitian Noni™ Zaadolie.


    GESCHIEDENIS VAN NONI

  4000-2000 BC: Meer dan twee duizend jaar geleden, de voorouders van de Polynesische mensen links Zuidoost-AziŽ, op zoek naar nieuwe horizonten in de zee. In aanvulling op hun gezinsleden, die ontdekkingsreizigers die met hen heilige planten noodzakelijk om de levensduur van de kokosnoot, de pandanus de taro, en de edele Noni, die werd gewaardeerd als een geheim voor de gezondheid. Deze "kano planten" werden uiteindelijk geteeld in de vulkanische eilanden van Tahiti.

  500 BC - 200 AD: De Noni-vrucht groeit in de vrije natuur en wordt een pijler van de Polynesische beschaving. Alle delen van de noni-plant worden gebruikt: de vrucht, de bladeren, de zaden en de schors. De Noni-vrucht verspreidt zich over de Stille Oceaan.

  1769: Kapitein James Cook en zijn bemanning ontdekken de paradijselijke eilanden van Tahiti en maken melding van het wijdverspreide gebruik van noni door de inwoners.

  1955: Tijdens zijn onderzoek van ananasplanten ontdekt Dr. Ralph Heinicke de weldadige eigenschappen van de noni-plant. Zijn onderzoek zou uiteindelijk leiden tot het ontstaan van een volledige industrie die het leven van miljoenen mensen zal verbeteren.

  1993: Nadat voedingswetenschapper John Wadsworth het onderzoek van Dr. Heinicke heeft doorgenomen, reist hij naar Tahiti en bevestigt hij het bestaan van een commercieel bruikbare bron van noni. Hij neemt interviews van de lokale bevolking en regeringsafgevaardigden en gaat in bibliotheken op zoek naar historische documenten. Hij ontdekt dat de oude beweringen waar zijn: uit alle research blijkt dat noni verbazingwekkende eigenschappen heeft.

  1996-2011: Door de combinatie van deskundig voedingswetenschappelijk onderzoek, industriŽle ervaring en inzicht in bedrijf en marketing wordt de grondslag gelegd voor de oprichting van een revolutionaire nieuwe onderneming: Tahitian Noni International. Vandaag Tahitian Noni Internationale zaken doet in meer dan 70 landen, met een omzet van meer dan 500 miljoen dollar per jaar. ...en het is slechts het begin!