International Leadership Conference        
                                                                                    ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ NONI!
        Tahitian Noni - άλμα στην αγγλική ιστοσελίδα...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα Tahitian Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Όταν ξεκίνησα τις πωλήσεις χυμού Tahitian Noni™ Original Beverage, αναζητούσα απλώς έναν τρόπο για να συμπληρώσω το εισόδημά μου. Ποτέ δεν φανταζόμουνα την επίδραση που θα είχε στη ζωή μου. Ξυπνώ και αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου και την κατάστασή μου. Η υγεία και τα επίπεδα ενέργειας μου έχουν βελτιωθεί και αντιμετωπίζω τη ζωή με πολύ θετικότερο τρόπο από πριν! Δεν βελτιώθηκε όμως μόνο η υγεία μου, αλλά και τα οικονομικά μου. Η πώληση των προϊόντων Tahitian Noni™ μου πρόσφερε την ελευθερία που πάντοτε αποζητούσα. Δεν νοιώθω πλέον εγκλωβισμένος σε ένα γραφείο. ντίθετα, μπορώ να χαρώ τη ζωή με την οικογένεια και τους φίλους μου, χάρη σ'έναν υπέροχο χυμό και μια σπουδαία εταιρεία! Περισσότερα για Νόνι...


  Προέλευση & πεπρωμένο!

Μιά εισαγωγή στην ιστορία του φρούτου Νόνι:
Noni - Προέλευση & πεπρωμένο Κάντε κλικ στην εικόνα για να παίξει το βίντεο!


  TNI Ευκαιρία  


Noni - Ανάπτυξη που σπάει τα ρεκόρ: Με ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν το μισό δισεκατομμύριο δολλάρια σε λιγότερο από μία δεκαετία, η ιστορία μας χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή ανάπτυξη. Και αυτός ο επίμονος ρυθμός πωλήσεων συνεχίζεται: ο Απρίλιος του 2005 ήταν ο μήνας με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Noni - Payouts Εγγραφή: TNI έχει $ 2,2 δισεκατομμύρια που καταβάλλονται σε προμήθειες για ΤΝΙ Ανεξάρτητους Συμβούλους Προϊόντων από το 1996.

Noni - Νόνι έρευνες: 14 κλινικές μελέτες σε ανθρώπους για την Tahitian Noni™ Original .Noni - TNI έχει 42 επίκαιρο προϊόν κλινικές μελέτες σχετικά με τα οφέλη των στοιχείων noni: Χυμός Νόνι, Νόνι χυμό των φύλλων, noni εκχύλισμα των φύλλων και σπορέλαιο noni.Noni - Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε εκκρεμότητα: Έχουμε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ίνες noni σε ζωικά προϊόντα, ορό φύλλων noni, σπορέλαιο noni, ενώ εκκρεμούν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για άλλα αμέτρητα βασικά συστατικά και διεργασίες..

Noni - Κανείς δεν γνωρίζει το noni καλύτερα: Ήμασταν οι πρώτοι, δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν το χώρο για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πραγματοποιούμε τις περισσότερες έρευνες. Σχετικά με το Νόνι...


Noni - Απαράμιλλη ποιότητα: Τα πάντα, από τις τεχνικές συγκομιδής μέχρι τη σύνθεση του χυμού, είναι πλήρως ιδιωτικές διαδικασίες. Το σύστημα έξι σταδίων που εφαρμόζουμε ελέγχει τη συνολική διαδικασία, από το δέντρο στο μπουκάλι. Παρακολουθήστε βίντεο σχετικά με τη διαδικασία...


Noni - Φιλικότητα προς το περιβάλλον: Όλες οι εργασίες μας αφήνουν τα νησιά Tahiti Nui στην αρχική, παρθένα τους κατάσταση.Noni - Απίστευτα προϊόντα: Τα προϊόντα TAHITIAN NONI™ δεν έχουν ανταγωνιστές: μια πολυτελής σειρά για φροντίδα του προσώπου, μια σειρά γυναικείων προϊόντων αδυνατίσματος, καθώς και προϊόντα που αναπτύχθηκαν ειδικά για τα ζώα είναι λίγα από αυτά. Τσάντα αγορών...


Noni - Συνεχής έρευνα: Ο διάσημος εμπειρογνώμονες citrifolia Morinda Phd. Ralph Heinicke και Phd. Johannes Westendorf εγκρίνει μόνο Tahitian Noni™ Original Ποτά. .

Noni - Αδιάλειπτη προσέλκυση συνεργατών: Επειδή το σχέδιο αμοιβών της ΤΝΙ είναι το ίδιο σε όλον τον κόσμο, μπορείτε να αναπτύξετε την κατώτερη γραμμή ιεραρχίας σας όπου εσείς επιλέξετε! Εγγραφείτε Τώρα...


  GRIFFIN HILL CONSULTING Έκθεση


"Στη σύγχρονη ιστορία υπάρχουν λιγότερες από πέντε εταιρείες που να ανταγωνίζονται την εξαιρετική ανάπτυξη της Tahitian Noni International!"
Griffin-Hill Consulting, μια διαφημιστική εταιρεία ερευνών.

Noni - Scott Baird - Διευθύνων Σύμβουλος της Griffin-Hill Κάντε κλικ στην εικόνα για να παίξει το βίντεο!  Επικοινωνία!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χυμό και την προμήθειά του (Για να συμπληρώσετε τα πεδία με το σήμα * είναι υποχρεωτικά!):
Ονοματεπώνυμο *

Τηλέφωνο

E-mail *

Επιλέξτε τη χώρα σας

Πόλη, Χώρα: 

Αν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας είναι σωστή, κάντε κλικ στο 'ΑΠΟΣΤΟΛΗ' κουμπί!
                     
Επειδή στην εποχή μας τόσο πολλά και ποικίλα προϊόντα μεγάλη ευκαιρία για κέρδη μπορεί να φτάσει μακριά, είναι σκόπιμο να προσανατολιστεί, πριν φτάσουμε σε μια απόφαση. Συνεπώς, κατανοούμε, ότι μπορεί να χρειαστεί περαιτέρω πληροφορίες για την απόφασή σας. Εμείς υποσχόμαστε, ότι σε περίπτωση που χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, αυτό που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσει, το εν λόγω προϊόν ή την επιχείρηση επιλέξει την καλύτερη για εσάς!
Σημαντική:
 • Μπορείτε εύκολα να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή, και δεν θα επιτρέπεται πλέον να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
 • Μεταχειριζόμαστε σοβαρά όλες οι εμπιστευτικές ή προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από κάθε πρόσωπο.
 • Εμείς θα αντιμετωπίζει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία όπως ιδιωτικές και εμπιστευτικές (ακόμα και όταν δεν πλέον μέλος ενός πελάτη ή πολύ).
 • Δεν παρέχει πληροφορίες για τα μέλη μας και σε άλλα πρόσωπα ή οργανισμούς για τους σκοπούς μάρκετινγκ.

 •   Απαράμιλλα προϊόντα

  Εφόσον κάθε προϊόν αντιπροσωπεύει μια πλούσια κληρονομιά από την αρχαία παράδοση και βασίζεται στην επιστήμη, τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, τον αυστηρό έλεγχο ποιότητας και άλλα πολλά, τα προϊόντα μας είναι ασύγκριτα.
  Noni - Απαράμιλλα προϊόντα
  Κάντε κλικ στην εικόνα για να παίξει το βίντεο!

    Τα στοιχεία του NONI

  Σε κάθε προϊόν Tahitian Noni™ μπορεί να εντοπιστεί κάποιο από τα στοιχεία του δέντρου noni: ο καρπός, τα φύλλα και ο σπόρος. Καθένα από αυτά έχει ιδιαίτερα οφέλη τα οποία εμπερικλείονται και τονίζονται στα τελικά προϊόντα μας.

  Noni - Καρπός Καρπός: Παρέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την ενέργεια. Σημαντικό συστατικό στο χυμό Tahitian Noni™ και πολλά άλλα.  Noni - Φύλλα Φύλλα: Συμβάλλουν στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος και βοηθούν στην καλή πέψη. Βρίσκονται στον ορό φύλλων noni Tahitian Noni™ και στο τσάι φύλλων noni Tahitian Noni™.


  Noni - Σπόρος Σπόρος: Πλούσιος σε λινολεϊκό οξύ, ουσιώδες λιπαρό οξύ που συμβάλλει στην υγεία του δέρματος και την ενυδάτωση. Είναι η πηγή του πολύτιμου σπορέλαιου Tahitian Noni™.


    Ιστορία των φρούτων Noni

  4000 π.Χ.-2000 μ.Χ.: Λέγεται ότι οι πολυνησιακοί Islander καλλιέργησαν αρχικά και εξημέρωσαν το δέντρο noni πάνω από 2.000 έτη πριν. Χρησιμοποίησαν τα φύλλα και τα φρούτα καθώς μια επίκαιρη ιατρική, που εφαρμόζει τα βράζει, τραύματα, και άλλες ασθένειες δερμάτων.

  500 μ.Χ. - 200 μ.Χ.: Οι διάφοροι άλλοι πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει τα φρούτα ως τρόφιμα πείνας, τροφή ζωικού κεφαλαίου, επίκαιρη και εσωτερική ιατρική, και χρωστική ουσία. Οι άνθρωποι στην Κίνα, την Ιαπωνία, και τη Χαβάη έχουν χρησιμοποιήσει το noni για να μεταχειριστούν τον πυρετό, καθώς επίσης και τα προβλήματα με τα μάτια. 1769: Captain James Cook και το πλήρωμά του να ανακαλύψουν την παραδεισένια νησιά της Ταϊτής και σημειώστε την ευρεία se του noni μεταξύ των κατοίκων.

  1955: Ενώ η έρευνα για τα φυτά ανανά, Phd. Ralph Heinicke ανακαλύπτει τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού Νόνι. Η έρευνά του θα οδηγήσει τελικά στην ίδρυση ενός ολόκληρου κλάδου, ​​εκείνο που θα βελτιώσουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.  1993: Στη δεκαετία του ‘90, όταν πρόφερε την ύπαρξη ενός άγνωστου μορίου αρμόδιου για την αξία υγείας του noni, οι άνθρωποι άρχισαν περισσότερη προσοχή στα φρούτα. Μια πολλαπλής στάθμης εμπορική επιχείρηση αποκαλούμενη Morinda άρχισε τα προϊόντα που έγιναν από τα φρούτα noni. Από τότε, η ζήτηση για τα φρούτα έχει αυξηθεί εντυπωσιακά.

  1996-2011: Αυτή η εστιασμένη προσέγγιση μάς δίνει μεγάλη δύναμη και, για το λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να είμαστε κορυφαίοι στην αγορά του noni που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε. Θα συνεχίσουμε να γνωρίζουμε περισσότερα για το noni από οποιονδήποτε άλλο. Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη γνώση και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε με δυναμισμό νέα συστατικά και προϊόντα. Θα συνεχίσουμε να κατέχουμε τον τίτλο του παγκόσμιου ηγέτη σε ό,τι αφορά το noni. Σήμερα Tahitian Noni International δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια / έτος. ...και αυτό είναι μόνο η αρχή!