International Leadership Conference        
                                                                                    Oppdage de hemmelige av Noni!
 
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Ønsker deg velkommen til Tahitian Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Da jeg begynte å selge Tahitian Noni™ Original Beverage, var jeg bare interessert i å tjene litt ekstra penger. Jeg kunne aldri ha forestilt meg hvilken betydning juicen skulle få for livet mitt. Jeg våkner opp og er mye mer fornøyd med meg selv og med min situasjon. Jeg har bedre helse og mer energi, og jeg ser mer positivt på livet enn jeg har gjort på mange år! Men det er ikke bare helsen min som er blitt bedre, jeg har også bedre økonomi. Det å selge Tahitian Noni™ produkter har gitt meg den friheten jeg alltid har ønsket meg. Nå slipper jeg å føle meg lenket til en kontorpult. I stedet kan jeg nyte livet sammen med familie og venner, alt takket være en vidunderlig juice og et fantastisk selskap! Mer om noni...


  OPPRINNELSE OG FREMTID!

Sjekk historien om noni frukten:
Noni - Opprinnelse og Fremtid Klikk på bildet for å spille av video!


  TNI FORRETNINGSMULIGHETEN  


Noni - Uovertruffen vekst: TNI er en av de raskest voksende selskapene i historien, nettverk markedsføring eller på annen måte. Og at veksten fortsetter i dag.

Noni - Rekordartet vekst: Med en årlig omsetning på over 2,2 milliard dollar på mindre enn et tiår, handler vår historie om en fenomenal vekst. Og det hektiske salgstempoet fortsetter.

Noni - Noni forskere: 14 kliniske studier på Tahitian Noni™ Original .Noni - TNI har 42 lokal produktet kliniske studier om nytten av noni elementer: noni juice, noni blad juice, noni blad ekstrakt og noni frø olje.


Noni - Patenter og patentsøknader: Vi har 52 patent på nonifiber i dyreprodukter, nonibladserum, nonifrøolje og vi har patentsøknader inne på en rekke andre kjerneingredienser og -prosesser


Noni - Ingen kjenner noniplanten bedre: Vi var de første, vi har holdt på lengst og vi har gjort mer forskning enn noen annen. Les mer om den næringsrike noniplanten...

Noni - Unik kvalitet: Alt fra innhøstingsteknikken til juicens sammensetning, er fullstendig patentbeskyttet. Vårt sekstrinns kvalitetssikringssystem kontrollerer hele prosessen nøye, fra treet til flasken. Se video om prosessen...


Noni - Miljøvennlig: Vår virksomhet påvirker ikke naturen på Tahiti, vi bidrar til å opprettholde det opprinnelige, uberørte miljøet.Noni - Utrolige produkter: Tahitian Noni™ produktene er blant de beste i verden. Vi har blant annet en serie med luksuriøse ansiktspleieprodukter, et kostbalanseprogram for kvinner, samt produkter utviklet spesielt for dyr Kjøp Tahitian Noni™ produkter!Noni - Vitenskapelige forskere: De anerkjente Morinda citrifolia-forskerne Dr. Ralph Heinicke og Phd.Johannes Westendorf anbefaler kun Tahitian Noni™ Original Beverage.Noni - Rekruttering: Ettersom TNIs kompensasjonsplan er den samme over hele verden, kan du bygge downlinen din akkurat der du vil! Registrer deg for bli en av TNIs selvstendige produktkonsulenter...


  GRIFFIN HILL CONSULTING RAPPORT


"I moderne historie finnes det færre enn fem selskaper som kan vise til samme enorme vekst som Tahitian Noni International!"
Griffin-Hill Consulting, markedsføringstillatelse forskning selskap.

Noni - Scott Baird - Administrerende direktør i Griffin-Hill Klikk på bildet for å spille av video!  KONTAKT!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage Hvis du vil sende en e-post til RUCZ LAJOS, vennligst fyll ut dette skjemaet (Å fylle ut feltene med merket * er obligatorisk!):
Ditt navn *

Ditt telefonnummer

Din e-postadresse *

Velg land

Tilleggskommentarer 

Hvis alle de kontaktinformasjonen er riktig kan du klikke på 'Send'-knappen!
                     
Siden i vår tid så mange flotte produkter og diverse inntekter mulighet kan nås unna, anbefales det å orientere deg, før vi kommer til en beslutning. Derfor forstår vi, som du kan få mer informasjon til avgjørelse. Vi garanterer at dersom du trenger ytterligere informasjon, vil du få nyttig informasjon, hva du avgjøre at produktet eller bedriften den beste velge for deg!
Viktig:
 • Du kan enkelt melde deg ut når som helst, og du vil ikke lenger motta e-post
 • Vi behandler seriøst alle konfidensielle eller personlig informasjon som gis av en person.
 • Vi vil behandle din personlige informasjon som privat og konfidensiell (selv når du ikke lenger en kunde eller medlem too).
 • Vi vil ikke gi informasjon om våre medlemmer til andre personer eller organisasjoner for markedsføringsformål.

 •   FRA treet til flasken

  Se hvordan Tahitian Noni™ Original Beverage er produsert fra noni treet til at flasken i kjøleskap. Inkluderer høsting, foredling, og kvalitetssikring prosesser.
  Noni - FRA treet til flasken
  Klikk på bildet for å spille av video!

    NONIPLANTENS ELEMENTEN

  Hvert eneste Tahitian Noni™ produkt kan spores tilbake til et av nonitreets elementer; frukten, bladene og frøene. Hver og en av disse elementene er byggestenene i alle Tahitian Noni™ produkter.

  Noni - fruit Frukten: Nonifrukten er rik på antioksidanter, kan styrke immunforsvaret og gi mer energi. En sentral ingrediens i Tahitian Noni™ Original Beverage og våre velvære produkter.
  Noni - leaf Bladet: Nonibladet bidrar til å lindre irritert hud og er rik på næringstoffer. En sentral ingrediens i våre hudpleieprodukter Tahitian Noni™ Noni Leaf Serum og Tahitian Noni™ Leaf Spray.
  Noni - seed Frøet: Nonifrø er rik på linolsyre, en viktig fettsyre som bidrar til en sunn hud som holder på fuktigheten. En sentral ingrediens Tahitian Noni™ Seed Oil i våre ansikts-, hår- og kroppspleieprodukter.


    NONI HISTORIE

  4000–2000 f.Kr.: For over to tusen år siden forlot forfedrene til polynesierne Sørøst-Asia på leting etter nye landområder. I tillegg til familiemedlemmer, hadde dette folket med seg hellige planter som var nødvendige for å overleve—kokosnøtten, pandanusfrukten, taro og den dyrebare nonifrukten, som ble betraktet som en plante for god helse. Disse "kanoplantene" ble etter hvert dyrket på de vulkanske øyene i Tahiti.

  500 f.Kr.–200 e.Kr.: Nonifrukten vokser vilt og blir en grunnstein i den polynesiske sivilisasjonen. Alle deler av noniplanten brukes—frukten, bladene, frøene og barken. Noniplanten sprer seg til hele Stillehavsområdet.

  1769: Kaptein James Cook og mannskapet hans oppdaget øyparadiset Tahiti og legger merke til den utbredte bruken av noni blant innbyggerne.

  1955: I forbindelse med forskning på ananasplanten oppdager Dr. Ralph Heinicke de fordelaktige egenskapene til noniplanten. Forskningen hans førte etter hvert til etableringen av en hel industri som skulle komme til å forbedre livene til millioner av mennesker.

  1993: Etter å ha kommet over forskningsrapportene til Dr. Heinicke, reiser matforskeren John Wadsworth til Tahiti. Der får han bekreftet at det finnes en kilde til noni som kan utnyttes til kommersiell drift. Han intervjuer innfødte og offentlige tjenestemenn, og han gjennomsøker bibliotekene på jakt etter historiske dokumenter. Han oppdager at de gamle historiene har noe for seg—all forskning tyder på at noni har forbløffende egenskaper.

  1996-2011: Med en kombinasjon av næringsmiddelekspertise, bransjeerfaring, samt forretningssans og god markedsføring legges grunnlaget for et nytt, revolusjonerende selskap: Tahitian Noni International. Dagens Tahitian Noni International driver virksomhet i over 70 land, med en omsetning på mer enn 500 millioner dollar per år. ...og det er bare begynnelsen!