International Leadership Conference        
                                                                                                   Descoperiţi secretul NONI!
        Noni - Mai departe pagina engleza...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Bine aţi venit pe pagina informativă Tahitia Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Atunci când am început să distribuirea Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ ţelul meu a fost rotunjirea veniturilor. N-am avut nici cea mai vagă idee despre efectul acestei hotărâri asupra vieţii mele. La trezire, zi de zi, mă văd într-o poziţie mai bună. Mi-am redobândit sănătatea, şi nivelul energetic mi-a crescut considerabil, şi privesc viaţa mai optimist ca niciodată. Pe lângă situaţia financiară s+a redresat considerabil. Distribuţia produselor Tahitian Noni™ mi-a oferit durabilă a venit flux spre care am tânjit mereu. Nu mai sunt legat de un birou. Mai mult, îmi petrec timpul cu familia şi cu prietenii, mulţumită acestei băuturi minunate, şi extraordinarei firme producătoare. Mai multe informaţii: Tel.0744497395. Mai multe despre noni...


  ORIGINE ŞI MISIUNE!

Vizionaţi filmul de prezentare a istoriei noni:
Noni - Origine şi misiune Clic pe imagine pentru vizionarea filmului!


  Declaraţia lui John Wadsworth - Misiunea Tahitian Noni™  


John Wadsworth - Preşedinte - Tahitan Noni International


Misiunea TNI:
Să aducem binecuvântare întregi lumii cu efectele benefice naturale ale Tahitian Noni™ prin povestirea destinelor schimbate.
Această declaraţie nouă despre misiunea noastră conţine cele mai importante aspecte despre cine suntem:
 • Aducem binecuvântare lumii întregi: aducem avantajele materiale ale Tahitian Noni™ tuturor, peste tot.
 • Cu efectul benefic natural al Tahitian Noni™: împărtăşim curăţenia şi eficienţa produselor noastre unice pe bază de noni.
 • Spunem istoria: mărcii Tahitian Noni™, istoria legăturilor noastre de bază faţă de consultanţii noştri şi Tahiti, respectiv cu poporul din Tahiti .
 • Destine schimbate: prin posibilitatea oferită de Tahitian Noni recunoaştem meritele consultanţilor noştri uluitori şi asigurăm tuturor o recompensă materială şi un trai pe măsură.

  Scopul TNI: Să extindem imaginea de viitor formată despre Tahitian Noni™!
  Acest ţel îl vom atinge în multe feluri diferite, cum ar fi:
 • Extinderea rolului Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ şi a produselor adiacente,
 • Extinderea istoriei TNI,
 • Extinderea recompensării consultanţilor TNI.

  Datoria TNI:
  Să fim cunoscuţi ca firma superfructului cel mai minunat din istorie, prin recunoşterea calităţii noni de a fi acel superfruct original şi unic.
  De la înfiinţarea TNI în 1996, în sensul strict al cuvântului, au răsărit mii şi mii de concurenţi mânaţi de speranţa creării de avantaje din industria acestui superfruct, creată de noi. Noi am fost primii, originali şi deschizători de drum. A noastră este industria acestui fruct minunat şi eficient, vom realiza ca lumea să afle şi să ştie de unde a pornit totul.
  Vă cerem şi Vă rugăm să vă alăturaţi nouă, mie şi colegilor mei cofondatori, echipei firmei TNI şi colaboratorilor TNI în toată lumea, misiunii noastre, ca să aducem binecuvântare în toată lumea cu efectele benefice naturale ale Tahitian Noni, prin transmiterea istoriei destinelor schimbate!

  John Wadsworth
  Preşedinte
  Tahitian Noni International

 •   Declaraţia preşedintelui firmei GRIFFIN HILL


  "Există mai puţin de cinci companii în lume care rivalizează cu creşterea uimitoare pe care o are Tahitian Noni International." - Griffin Hill Consulting, o companie de cercetare de marketing

  Noni - Scott Baird - CEO of Griffin-Hill Clic pe imagine pentru vizionarea filmului!


    13 motive pentru alegerea oportunităţii TNI?  


  Noni - Date despre creştere: Cu vânzările anuale care au depăşit jumătate de bilioan de dolari în mai puţin de un deceniu, istoria companiei noastre este una de o creştere fenomenală. Aceste vânzări continuă într-un ritm necruţător: 2005 aprilie a fost luna în care am realizat cea mai mare număr de vânzări din istoria companiei!

  Noni - Loialitate faţă de marcă: Numărul comenzilor repetate este remarcabil. Băutura Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ a devenit rapid una dintre mărcile de top în lume,în categoria băuturilor sănătoase.


  Noni - Cercetări Continuare: Singurul laborator din lume care se ocupă cu studiul fructului noni se află în proprietatea noastră.


  Noni - Skin care researches for the skin: 42 clinical trials providing data on the benefits of the noni leaf and seed in topical applications.  Noni - Licenţe: Avem licenţă pentru serumul din frunză de noni, pentru uleiul din sămânţă de noni, pentru fibra de noni care se găseşte în produsele pentru animale şi pentru nenumăratele ingrediente esenţiale şi procese de fabricaţie.

  Noni - Nimeni nu ştie mai multe despre noni: Noi am fost primii, noi am rămas cel mai mult timp, şi noi facem cele mai multe cercetări.


  Noni - Calitate fără egal: Fiecare pas, începând cu technicile de recoltare până la prepararea juice-lui sunt în totalitate propri. Sistemul nostru de şase-paşi controlează cu atenţie întregul proces, de la pom până la sticlă. Click pentru vizionarea de la arbore la butelie...


  Noni - Protecţia mediul: Toate operaţiile noastre lasă insula Nui din Tahiti în starea ei originală, intactă.


  Noni - Produse incredibile: Produsele Tahitian Noni™ sunt al doilea în none-a o linie de cosmetice lux, o gamă de produse pentru femei care ajută la slăbit, şi produse dezvoltate special pentru animale sunt doar câteva care merită menţionate. Cumpăraţi produse Tahitian Noni!

  Noni - Experţi Stiinţifici: Experţi renumiţi a plantei Morinda Citrifolia ca Phd.Johannes Westendorf recomandă numai băutura Băutura Bioactiva Tahitian Noni™.  Noni - Construcţii fără pereche: Deoarece programul de retribuire al companiei TNI este acelaş în toată lumea, vă puteţi construi linia de jos oriunde doriţi! Clic aici, dacă doriţi să Vă alăturaţi...


    MAI MULTE INFORMAŢII!

  Noni - Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ Pentru mai multe informaţii vă rog, să completaţi formularul următor (completarea rubricilor notate cu * sunt obligatorii!):
  Nume şi prenume *

  Telefon

  E-mail *

  Alege ţară...

  Notificare 

  Notă: Dacă aţi completat toate datele în formular daţi clic pe 'Trimite'!
                       
  Din cauză că vă întâlniţi zilnic cu multe produse şi oportunităţi de afaceri, credem că este necesar să vă informaţi temeinic, înainte de a decide. Vă înţelegem dorinţa de a dispune de toate informaţiile pentru a lua o decizie bună şi vă promitem că le veţi primi dacă cereţi. Astfel veţi avea posibilitatea să decideţi cum este mai bine pentru Dvs.
  Note:
 • ati solicitat primirea ofertei noastre; sunteti client al firmei noastre; adresa dumnevoastra a fost extrasa dintr-o baza de date la care v-ati inscris; adresa dvs a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri,
  Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dvs ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, totodata va asiguram ca datele transmise de Dvs. vor fi considerate confidentiale si nu vor fi divulgate unei terte parti niciodata sub nicio forma, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un reply cu textul Dezabonare.

 •   DE LA ARBORE LA BUTELIE

  Vă rog urmăriţi procesul de producţie Băutura Bioactiva Tahitian Noni™, direct de la arbore la butelie, care ajunge în frigiderul Dvs. Din procesul de producţie fac parte: Culegerea fructelor noni, prelucrarea lor, asigurarea calităţii.
  Noni - From tree to bottle
  Clic pe imagine pentru vizionarea filmului!

    Componenţii plantei noni

  Fiecare produs Tahitian Noni ™ îşi are originea în unul dintre elementele pomului noni: fruct, frunză sau sămânţă. Acestea oferă beneficii specifice care se regăsesc în produsele noastre finale.

  Noni - fruit Fructul: Conţine antioxidanţi eficienţi, cu ajutorul lui putem veni în sprijinul capacităţii naturale de autoapărare a organismului nostru şi să -i asigurăm energia. Fructul este componentul de bază al Băutura Bioactiva Tahitian Noni™.

  Noni - leaf Frunza: Cu ajutorul ei ne putem feri pielea de efectele secundare vizibile cauzate de influenţele dăunătoare precum şi în Tahitian Noni™ Leaf Serum.


  Noni - seed Sămânţa: Sămânţa de noni este un izvor eficient al acidului linoleic-prezenţa acestuia este necesară pentru a avea tenul lucios şi părul strălucitor. Este sursa preţiosului Ulei de Sâmbure Tahitian Noni™.


    SCURTA ISTORIE NONI

  4000 î.e.n. - 2000 î.e.n.: Cu peste 2000 de ani înainte, strămoşii polinezienilor au părăsit Asia de SE, în căutarea unor noi posibilităţi. Astfel au ajuns pe teritoriul insulelor Tahiti Nui de azi. Plantele pe care le-au dus cu ei în canoe (de exemplu noni) s-au adaptat solului insulelor vulcanice din Tahiti.

  500 î.e.n. - 200 e.n.: Fructul Noni crescut sălbatic, a devenit unul dintre stâlpii civilizaţiei polineziene. Se foloseau toate componentele plantei noni: fructele, frunzele, seminţele şi coaja copacului. Fructul noni s-a răspândit în tot Oceanul Pacific.

  1769: Căpitanul James Cook şi echipajul său descoperă paradisul insular din Tahiti şi documentează folosirea fructului noni, răspândită printre băştinaşi.

  1955: În timpul studierii ananasului, Dr. Ralph Heinicke, profesor în biochimie, descoperă proprietăţile benefice ale fructului noni. Cercetările sale au dus în cele din urmă la fondarea unei industrii care îmbunătăţeşte viaţa a milioane de oameni.

  1993: Cercetătorul nutriţionist John Wadsworth, după ce află rezultatele cercetărilor Dr. Heinicke, călătoreşte în Tahiti, şi se convinge că aici există resurse de noni în cantităţi comerciale. A discutat cu băştinaşi şi cu oficialităţi, a căutat documente istorice în biblioteci. A descoperit că tradiţiile erau adevărate - toate cercetările confirmau că noni posedă însuşiri surprinzătoare.

  1996-2011: S-a înfiinţat firma Tahitian Noni International (Morinda), astfel a pornit istoria succesului Băutura Bioactiva Tahitian Noni™. Azi TNI este prezentă deja în 80 de ţări, desfacerea anuală se apropie de valoarea 500 milione dolari USA. ...Şi suntem încă la început!