International Leadership Conference        
                                                                                                   Descoperiți secretul NONI!
        Noni - Mai departe pagina engleza...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Bine ați venit pe pagina informativă Tahitia Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Atunci când am început să distribuirea Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ țelul meu a fost rotunjirea veniturilor. N-am avut nici cea mai vagă idee despre efectul acestei hotărâri asupra vieții mele. La trezire, zi de zi, mă văd într-o poziție mai bună. Mi-am redobândit sănătatea, și nivelul energetic mi-a crescut considerabil, și privesc viața mai optimist ca niciodată. Pe lângă situația financiară s+a redresat considerabil. Distribuția produselor Tahitian Noni™ mi-a oferit durabilă a venit flux spre care am tânjit mereu. Nu mai sunt legat de un birou. Mai mult, îmi petrec timpul cu familia și cu prietenii, mulțumită acestei băuturi minunate, și extraordinarei firme producătoare. Mai multe informații: Tel.0744497395. Mai multe despre noni...


  ORIGINE ȘI MISIUNE!

Vizionați filmul de prezentare a istoriei noni:
Noni - Origine și misiune Clic pe imagine pentru vizionarea filmului!


  Declarația lui John Wadsworth - Misiunea Tahitian Noni™  


John Wadsworth - Președinte - Tahitan Noni International


Misiunea TNI:
Să aducem binecuvântare întregi lumii cu efectele benefice naturale ale Tahitian Noni™ prin povestirea destinelor schimbate.
Această declarație nouă despre misiunea noastră conține cele mai importante aspecte despre cine suntem:
 • Aducem binecuvântare lumii întregi: aducem avantajele materiale ale Tahitian Noni™ tuturor, peste tot.
 • Cu efectul benefic natural al Tahitian Noni™: împărtășim curățenia și eficiența produselor noastre unice pe bază de noni.
 • Spunem istoria: mărcii Tahitian Noni™, istoria legăturilor noastre de bază față de consultanții noștri și Tahiti, respectiv cu poporul din Tahiti .
 • Destine schimbate: prin posibilitatea oferită de Tahitian Noni recunoaștem meritele consultanților noștri uluitori și asigurăm tuturor o recompensă materială și un trai pe măsură.

  Scopul TNI: Să extindem imaginea de viitor formată despre Tahitian Noni™!
  Acest țel îl vom atinge în multe feluri diferite, cum ar fi:
 • Extinderea rolului Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ și a produselor adiacente,
 • Extinderea istoriei TNI,
 • Extinderea recompensării consultanților TNI.

  Datoria TNI:
  Să fim cunoscuți ca firma superfructului cel mai minunat din istorie, prin recunoșterea calității noni de a fi acel superfruct original și unic.
  De la înființarea TNI în 1996, în sensul strict al cuvântului, au răsărit mii și mii de concurenți mânați de speranța creării de avantaje din industria acestui superfruct, creată de noi. Noi am fost primii, originali și deschizători de drum. A noastră este industria acestui fruct minunat și eficient, vom realiza ca lumea să afle și să știe de unde a pornit totul.
  Vă cerem și Vă rugăm să vă alăturați nouă, mie și colegilor mei cofondatori, echipei firmei TNI și colaboratorilor TNI în toată lumea, misiunii noastre, ca să aducem binecuvântare în toată lumea cu efectele benefice naturale ale Tahitian Noni, prin transmiterea istoriei destinelor schimbate!

  John Wadsworth
  Președinte
  Tahitian Noni International

 •   Declarația președintelui firmei GRIFFIN HILL


  "Există mai puțin de cinci companii în lume care rivalizează cu creșterea uimitoare pe care o are Tahitian Noni International." - Griffin Hill Consulting, o companie de cercetare de marketing

  Noni - Scott Baird - CEO of Griffin-Hill Clic pe imagine pentru vizionarea filmului!


    13 motive pentru alegerea oportunității TNI?  


  Noni - Date despre creștere: Cu vânzările anuale care au depășit jumătate de bilioan de dolari în mai puțin de un deceniu, istoria companiei noastre este una de o creștere fenomenală. Aceste vânzări continuă într-un ritm necruțător: 2005 aprilie a fost luna în care am realizat cea mai mare număr de vânzări din istoria companiei!

  Noni - Loialitate față de marcă: Numărul comenzilor repetate este remarcabil. Băutura Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ a devenit rapid una dintre mărcile de top în lume,în categoria băuturilor sănătoase.


  Noni - Cercetări Continuare: Singurul laborator din lume care se ocupă cu studiul fructului noni se află în proprietatea noastră.


  Noni - Skin care researches for the skin: 42 clinical trials providing data on the benefits of the noni leaf and seed in topical applications.  Noni - Licențe: Avem licență pentru serumul din frunză de noni, pentru uleiul din sămânță de noni, pentru fibra de noni care se găsește în produsele pentru animale și pentru nenumăratele ingrediente esențiale și procese de fabricație.

  Noni - Nimeni nu știe mai multe despre noni: Noi am fost primii, noi am rămas cel mai mult timp, și noi facem cele mai multe cercetări.


  Noni - Calitate fără egal: Fiecare pas, începând cu technicile de recoltare până la prepararea juice-lui sunt în totalitate propri. Sistemul nostru de șase-pași controlează cu atenție întregul proces, de la pom până la sticlă. Click pentru vizionarea de la arbore la butelie...


  Noni - Protecția mediul: Toate operațiile noastre lasă insula Nui din Tahiti în starea ei originală, intactă.


  Noni - Produse incredibile: Produsele Tahitian Noni™ sunt al doilea în none-a o linie de cosmetice lux, o gamă de produse pentru femei care ajută la slăbit, și produse dezvoltate special pentru animale sunt doar câteva care merită menționate. Cumpărați produse Tahitian Noni!

  Noni - Experți Stiințifici: Experți renumiți a plantei Morinda Citrifolia ca Phd.Johannes Westendorf recomandă numai băutura Băutura Bioactiva Tahitian Noni™.  Noni - Construcții fără pereche: Deoarece programul de retribuire al companiei TNI este acelaș în toată lumea, vă puteți construi linia de jos oriunde doriți! Clic aici, dacă doriți să Vă alăturați...


    MAI MULTE INFORMAȚII!

  Noni - Băutura Bioactiva Tahitian Noni™ Pentru mai multe informații vă rog, să completați formularul următor (completarea rubricilor notate cu * sunt obligatorii!):
  Nume și prenume *

  Telefon

  E-mail *

  Alege țară...

  Notificare 

  Notă: Dacă ați completat toate datele în formular dați clic pe 'Trimite'!
                       
  Din cauză că vă întâlniți zilnic cu multe produse și oportunități de afaceri, credem că este necesar să vă informați temeinic, înainte de a decide. Vă înțelegem dorința de a dispune de toate informațiile pentru a lua o decizie bună și vă promitem că le veți primi dacă cereți. Astfel veți avea posibilitatea să decideți cum este mai bine pentru Dvs.
  Note:
 • ati solicitat primirea ofertei noastre; sunteti client al firmei noastre; adresa dumnevoastra a fost extrasa dintr-o baza de date la care v-ati inscris; adresa dvs a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri,
  Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dvs ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, totodata va asiguram ca datele transmise de Dvs. vor fi considerate confidentiale si nu vor fi divulgate unei terte parti niciodata sub nicio forma, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un reply cu textul Dezabonare.

 •   DE LA ARBORE LA BUTELIE

  Vă rog urmăriți procesul de producție Băutura Bioactiva Tahitian Noni™, direct de la arbore la butelie, care ajunge în frigiderul Dvs. Din procesul de producție fac parte: Culegerea fructelor noni, prelucrarea lor, asigurarea calității.
  Noni - From tree to bottle
  Clic pe imagine pentru vizionarea filmului!

    Componenții plantei noni

  Fiecare produs Tahitian Noni ™ își are originea în unul dintre elementele pomului noni: fruct, frunză sau sămânță. Acestea oferă beneficii specifice care se regăsesc în produsele noastre finale.

  Noni - fruit Fructul: Conține antioxidanți eficienți, cu ajutorul lui putem veni în sprijinul capacității naturale de autoapărare a organismului nostru și să -i asigurăm energia. Fructul este componentul de bază al Băutura Bioactiva Tahitian Noni™.

  Noni - leaf Frunza: Cu ajutorul ei ne putem feri pielea de efectele secundare vizibile cauzate de influențele dăunătoare precum și în Tahitian Noni™ Leaf Serum.


  Noni - seed Sămânța: Sămânța de noni este un izvor eficient al acidului linoleic-prezența acestuia este necesară pentru a avea tenul lucios și părul strălucitor. Este sursa prețiosului Ulei de Sâmbure Tahitian Noni™.


    SCURTA ISTORIE NONI

  4000 î.e.n. - 2000 î.e.n.: Cu peste 2000 de ani înainte, strămoșii polinezienilor au părăsit Asia de SE, în căutarea unor noi posibilități. Astfel au ajuns pe teritoriul insulelor Tahiti Nui de azi. Plantele pe care le-au dus cu ei în canoe (de exemplu noni) s-au adaptat solului insulelor vulcanice din Tahiti.

  500 î.e.n. - 200 e.n.: Fructul Noni crescut sălbatic, a devenit unul dintre stâlpii civilizației polineziene. Se foloseau toate componentele plantei noni: fructele, frunzele, semințele și coaja copacului. Fructul noni s-a răspândit în tot Oceanul Pacific.

  1769: Căpitanul James Cook și echipajul său descoperă paradisul insular din Tahiti și documentează folosirea fructului noni, răspândită printre băștinași.

  1955: În timpul studierii ananasului, Dr. Ralph Heinicke, profesor în biochimie, descoperă proprietățile benefice ale fructului noni. Cercetările sale au dus în cele din urmă la fondarea unei industrii care îmbunătățește viața a milioane de oameni.

  1993: Cercetătorul nutriționist John Wadsworth, după ce află rezultatele cercetărilor Dr. Heinicke, călătorește în Tahiti, și se convinge că aici există resurse de noni în cantități comerciale. A discutat cu băștinași și cu oficialități, a căutat documente istorice în biblioteci. A descoperit că tradițiile erau adevărate - toate cercetările confirmau că noni posedă însușiri surprinzătoare.

  1996-2011: S-a înființat firma Tahitian Noni International (Morinda), astfel a pornit istoria succesului Băutura Bioactiva Tahitian Noni™. Azi TNI este prezentă deja în 80 de țări, desfacerea anuală se apropie de valoarea 500 milione dolari USA. ...Și suntem încă la început!