International Leadership Conference        
                                                                                    Otkrijte tajnu Noni!
        Noni - Skoči na engljeski web stranice...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Želi vam dobrodošlicu na Tahitian Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl Kad sam započeo prodavati Tahitian Noni™ Original Beverage, tražio sam način da poveća svoja primanja. Nisam mogao ni zamisliti kakav će to učinak imati na moj život. Budim se s boljim mišljem o samom sebi i o svojoj situaciji. Moje zdravlje i nivo energije su se poboljšali - a ja imam pozitivnije stanovište prema životu nego što sam to imao godinama! A nije se popravilo samo moje zdravlje, već i financije. Prodaja Tahitian Noni™ proizvoda mi je dalo slobodu koju sam oduvijek želio. Više ne osjećam da sam vezan za kancelariju. Umjesto toga, mogu da uživaju u životu sa svojom porodicom i prijateljima zahvaljujući predivnom soku i velikoj kompaniji!


  PORIJEKLO I SUDBINA

Pogledajte istoriju Noni:
Noni - Porijeklo i Sudbina Kliknite na sliku i pogledajte film!


  TNI PRILIKA  


Noni - Bez premca rast: TNI je jedna od najbrže rastućih tvrtki u povijesti, mrežni marketing ili na drugi način. I taj rast se nastavlja i danas.

Noni - Rekordan rast: S godišnjim prometom iznad 2,2 milijarde dolara u manje od jednog decenije, naša istorija je istorija fenomenalnog rasta.

Noni - Noni istraživanja: 14 ljudskih kliničke studije o Tahitian Noni™ Original .Noni - TNI ima 42 tematskih proizvod kliničkih studija o prednostima Noni elemenata: Noni sok, Noni sok lista, noni ekstrakt lista i nonija.Noni - Patenti i patenti u nastajanju: Posjedujemo 52 patente za vlakna od nonija u proizvodima za životinje, serum od lišća nonija, sa patentima u nastajanju za mnogobrojne druge sastojke i procese.

Noni - Niko ne poznaje noni bolje: Mi smo prvi, najduže smo na tržištu i mi najviše istražujemo.


Noni - Nemjerljiva kvaliteta: Sve od tehnike branje do formule soka je u potpunosti autorsko djelo. Naš sistem od šest koraka pažljivo kontroliše ceo proces, od stabla do boce. Kliknite na link i pogledajte film...


Noni - Ekološki prihvatljiv: Sva naša djelovanja ostavljaju ostrva Tahiti Nuija u njihovom originalnom, neiskvarenom stanju.Noni - Čudesni proizvodi: Tahitian Noni™ proizvodi su na prvom mjestu. Luksuzna linija proizvoda za njegu lica, ženska linija za mršavljenje i proizvodi razvijeni naročito za životnje samo su neki od njih. Kliknite na link za online trgovina!Noni - Naučni stručnjaci: Cjenjeni stručnjaci za Morindu Citrifoliju dr.Ralph Heinicke i Phd.Johannes Westendorf preporučuje Tahitian Noni™ Original Beverage sok.Noni - Bezgranično poslovanje: Budući da je kompenzacioni plan TNI-a isti u cjelom svjetu, možete izgraditi svoju organizaciju gdje god izaberete! Postani član...


  GRIFFIN HILL CONSULTING IZVJEŠTAJ


"Postoji manje od pet firmi u suvremenoj istoriji čija se brzina rasta može mjeriti sa brzinom rasta Tahitian Noni Internationala!"
Griffin-Hill Consulting, marketinška istraživanja.

Noni - Scott Baird - CEO of Griffin-Hill Kliknite na sliku i pogledajte film!  KONTAKT!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage Za slanje e-maila za RUCZ LAJOS molimo ispunite sljedeći obrazac:
Vaše ime *

Vaš broj telefona

Vaš e-mail *

Izaberite zemlju

Dodatni komentari 

Ako su sve kontakt informacije tačne molimo kliknite na 'ŠALJI' dugme!
                     

  OD STABLA DO BOCE

Dok drugi otkupljuju Tahitian Noni™ Original Beverage voće od snabdevača, Tahitian Noni International potpuno kontrolira cijeli proces od stabla do boce.
Noni - Od stabla do boce
Kliknite na sliku i pogledajte film!

  ELEMENTI NONIJA

Svaki Tahitian Noni™ proizvod može se pratiti do jednog od elemenata stabla nonija: plod, list i sjeme. Svaki od njih pruža određene pogodnosti koji se nalaze u našim konačnim proizvodima i koji se u njima veličaju.

Noni - fruit Plod: Snabdeven snažnim antioksidansima, poboljšava imunološki sistem i povećava energiju. Glavni sastojak Tahitian Noni™ Original Beverage i drugih proizvoda.Noni - leaf List: Pomaže ublažiti nadraženu kožu i pomaže tjelu u pravilnoj probave. Nalazi se u proizvodima Tahitian Noni™ Serum od lišća nonija i Tahitian Noni™ Spray od lišća nonija.


Noni - seed Sjeme: Obiluje linoleinskom kiselinom, esencijalno masnom kiselinom koja pomaže u zdravlju kože i vlaženje kože. Izvor našeg dragocjenog ulja Tahitian Noni™ Sjemenovo ulje.


  ISTORIJA NONI

4000-2000 BC: Prje više od dvje hiljade godina, otkrivači Tahitija napustili su Jugoistočnu Aziju u potrazi za novim prekomorskim horizonta. Uz svoje porodice istraživači su sa sobom ponjeli svete biljke neophodne za preživljavanje - kokosov orah, pandanus, taro i dragocjeni noni,koji je bio cjenjen kao tajna zdravlja. Ove "brodske biljke" konačno su uzgojene na vulkanski ostrva Tahiti Nui. Luksuz ostrva Tahiti Nui (Francuska Polinezija) postala je savršen okolinu za procvat velike civilizacije, a vulkanski ostrva postalo je savršenim staklenik za uzgoj biljke noni.

500 BC - 200 AD: Vekovima, Tahićani su živjeli u jednostavnom skladu sa njihovom darovani biljka noni imajući koristi od njenih za zdravlje korisnih svojstava. Svi djelovi biljke noni iskorišćeno su - plod, listovi, sjeme i kora. Razumjevanje biljke noni i njene primjene prenosila se sa koljena na koljeno širom cjele Polinezija. Drevni Ayurvedic tekstovi zvani Ashyuka, Sanskrit za "longevity". Tekstovi govore o tome kako noni donosi tjelu ravnotežu, stabilizuje ga u stanju savršena sklada.

1769: Komandant James Cook i njegova posada otkrili su rajske ostrva Tahitija i zabilježili raširen upotrebu noni među stanovništvom.

1955: Prilikom istraživanja biljke ananas, dr. Ralph Heinicke otkrio je blagotvorno tvar pod imenom xeronine. Počeo je tragati za drugim prehrambenim izvorima koji su bogati xeroninom. Dr. Heinicke otkrio je kako je Morinda citrifolia ili noni.

1993: Nakon otkrića Dr. Heinicke, John Wadsworth, mladi nutricionist započeo je svoje sopstveno izučavanje. Nakon što je uočio značajne efekte na sebi i na svojim prijateljima usljed djelovanja primjerka noni, John je odlučio posjetiti domovinu biljke da otkrije još nešto više. Na Tahiti, John Wadsworth vodio je razgovore sa domorocima i službenim vlastima i pretražili biblioteke radi istorijskih dokumenata. Otkrio je da su drevne izjave istinite - sva istraživanja ukazuju na to da noni ima zadivljujuća svojstva.

1996-2011: U julu 1996. g. osnovana je firma Morinda (danas Tahitian Noni International), osnovana u malom skladištu u Lindonu, Utah. Prvi komercijalni NONI proizvod – Tahitian Noni sok dolazi na tržište. Poseban odnos koji Tahitian Noni International uživa kod ljudi i vlade Tahiti Nui temelji se na uzajamnom povjerenju, časti i poštovanju. Danas Tahićanski Noni International posluje u preko 70 zemalja, a prodaje više od 500 miliona dolara godišnje. ...i to je samo početak!"