International Leadership Conference        
                                                                                              Upptäck hemligheten bakom NONI!
        Noni - hoppa till den engelska sidan...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Välkomnar dig till Tahitian Noni International!


Noni - Rucz Lajos - pearl När jag började sälja Tahitian Noni™ Original Beverage, var jag bara ute efter ett sätt att tjäna extrapengar. Jag kunde aldrig föreställa mig vilken effekt den skulle ha på mitt liv. Jag vaknade upp och tyckte bättre om mig själv och min situation. Mina hälsa och energi har förbättrats-och jag är mer positivt inställd till livet än jag varit på många år! Det är inte bara min hälsa som har förbättrats utan även min ekonomi. Genom att sälja Tahitian Noni™-produkter har jag fått den frihet jag alltid eftersökt. Jag känner mig inte längre fastkedjad vid ett kontor. Jag kan i stället njuta av livet med min familj och vänner. Tack vare en underbar juice och ett fantastiskt företag! Mer om Noni...


  URSPRUNG OCH ÖDE!

Titta historia Noni frukt:
Noni - Ursprung och Öde Klicka på bilden för att spela upp video!


  TNI MÖJLIGHET  


Noni - Oöverträffad tillväxt: TNI är en av de snabbast växande företagen i historia, nätverk marknadsföring eller på annat sätt. Och att tillväxten fortsätter i dag.

Noni - Rekordtillväxt: Med en årsförsäljning som överskrider 2,2 miljard dollar på mindre än ett årtionde, går vår fenomenala tillväxt till historien.

Noni - Noni forskar: 14 kliniska studier på Tahitian Noni™ Original .Noni - TNI har 42 topikal produkt kliniska studier om fördelarna med noni element: nonijuice, noni leaf juice, Noni bladextrakt och nonifröolja.Noni - Global patent: TNI äger mer än 52 patent över hela världen, vilket ger långsiktig säkerhet till egna formler och fördelarna med Tahitian Noni™ produkter.

Noni - Ingen känner till noni bättre: Vi var först, vi har varit med längst och vi gör mest forskning. Läs mer om noni...


Noni - Oöverträffad kvalitet: Hela processen från skördeteknik till juicesammansättning är patenskyddad. I vårt sexstegssystem sker noggrann kontroll av hela processen, från träd till flaska. Se video om processen...


Noni - Miljövänligt: Inget av det vi gör påverkar Tahiti Nui-öarnas ursprungliga, oförstörda miljö.Noni - Otroliga produkter: Tahitian Noni™ produkter står sig väl vid jämförelse -ett lyxigt ansiktsvårdssortiment, ett må bra/viktminskningssortiment för kvinnor samt produkter som utvecklats speciellt för djur är bara några av dem Handla Tahitian Noni™ produkter!Noni - Forskningsexperter: De omtalade Morinda citrifolia-experterna Dr.Ralph Heinicke och Phd.Johannes Westendorf rekommenderar bara Tahitian Noni™ Original Beverage.Noni - Fortlöpande rekrytering: Eftersom TNI:s kompensationsplan är densamma över hela värden kan du bygga upp din downline var du vill! Jag är redo! Jag anmäler mig för att bli Oberoende Produktkonsult för TNI...


  GRIFFIN HILL CONSULTING RAPPORT


"Färre än fem företag i nutid kan konkurrera med Tahitian Noni International:s hypertillväxt!"
Griffin-Hill Consulting, en marknadsundersökningar företag.

Noni - Scott Baird - VD för Griffin-Hill Klicka på bilden för att spela upp video!  KONTAKT!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage För att skicka e-post till RUCZ LAJOS vänligen fyll i detta formulär (Fyll i fälten med märket * är obligatoriska):
Ditt namn *

Ditt telefonnummer

Din e-postadress *

Välj ditt land

Ytterligare kommentarer 

Om samtliga kontaktinformationen är korrekt klicka på 'Skicka'-knappen!
                     
För i vår tid så många bra produkter och skiftande resultat som möjligt kan nås bort är det lämpligt att orientera, innan vi kommit till ett beslut. Följaktligen kan vi förstå, att du kan behöva ytterligare information till ditt beslut. Vi lovar att om du behöver mer information får du användbar information, vilken hjälp du bestämmer dig för att produkten eller företaget det bästa att välja för dig!
Viktigt:
 • Du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst och du kommer inte längre att få e-postmeddelanden,
 • Vi behandlar allvarligt all konfidentiell eller personlig information som lämnats av en person.
 • Vi kommer att behandla all din personliga information som privata och konfidentiella (även när du inte finns några längre en kund eller medlem också).
 • Vi vill inte ge information om våra medlemmar till andra personer eller organisationer för deras marknadsföring.

 •   Från träd till FLASKA

  Se hur Tahitian Noni™ Original Beverage framställs från Noni träd till att flaskan i din kylskåp. Omfattar avverkning, bearbetning och kvalitetssäkring processer.
  Noni - Från träd till FLASKA
  Klicka på bilden för att spela upp video!

    ELEMENTEN I NONI

  Varje Tahitian Noni™-produkt kan bli spårad tillbaka till en av elementen i noni-trädet: frukt, blad och frö. Var och en av dessa element utgör speciella fördelar som ingår i och förstoras i våra slutprodukter.

  Noni - fruit Frukt: Ger kraftfulla antioxidanter och ökar energin. En viktig ingrediens i Tahitian Noni™ Original Beverage.  Noni - leaf Blad: Har välgörande effekt på irriterad hud och främjar matsmältning i kroppen. Finns i Tahitian Noni™ Noni Leaf Serum och Tahitian Noni™ Noni Leaf Spray.


  Noni - seed Frön: Rik på linoljesyra, en viktig fettsyra som främjar hudhälsa och hydratisering. Källan till vår värdefulla Tahitian Noni™ Seed Oil.


    HISTORIEN OM NONI

  4000 - 2000 f.Kr: För mer än tvåtusen år sedan lämnade de polynesiska förfäderna Sydostasien i jakt på nya horisonter över havet. Dessa äventyrare tog förutom sina familjer med sig de heliga plantorna som skulle hålla dem vid liv-kokosnöt, pandanus, taro och den värdefulla noni, som ansågs vara hemligheten till hälsa. Dessa "djungelplantor" planterades senare på Tahitis vulkanöar.

  500 f.Kr - 200 e.Kr: Noni-frukten växer vilt och blir en stöttepelare i den polynesiska civilisationen. Alla delar av noni-plantan används-frukt, blad, frön och bark. Noni-frukten sprids över hela Stilla havsområdet.

  1769: Kapten James Cook och hans besättning upptäcker paradisöarna vid Tahiti och noterar att många invånare använder noni.

  1955: Dr.Ralph Heinicke höll på med forskning kring ananasplantan när han upptäckte noni-plantans välgörande egenskaper. Hans forskning skulle så småningom leda till grundandet av en hel industri, vilken skulle komma att förbättra livskvaliteten för miljoner människor.

  1993: När livsmedelsforskaren John Wadsworth läst forskningsdokumenten från Dr. Heinicke, reser han till Tahiti och bekräftar existensen av en kommersiellt livskraftig noni-källa. Han intervjuvar invånarna och statliga tjänstemän samt söker efter historiska dokument på bibliotek. Han upptäcker att forntida påståenden är sanna—all forskning visar att noni har fantastiska egenskaper.

  1996-2011: Med hjälp av livsmedelskunskap, branscherfarenhet samt marknadsförings- och affärsskicklighet läggs grunden för uppbyggnad av ett nytt revolutionerande företag: Tahitian Noni International. Idag Tahitiska Noni International har verksamhet i 70 länder, med en försäljning på mer än 500 miljoner dollar / år. ...och det är bara början!