DISCLAIMER! / FIGYELMEZTETÉS!
The site linked hereby contains a compilation by us of past and current research done on the noni fruit and plant and its traditional and historical use as well as research into modern applications of the use of the noni fruit and plant. It is provided as a convenient link for persons interested in learning more about the noni fruit and plant. The information and views expressed therein are solely those of the owner of the site and do not constitute 'advertising' or marketing of Tahitian Noni International products.

The contents of this site may not be disseminated or used for any advertising and/or marketing purposes. You confirm that in accessing the site linked herein you are doing so for educational and/or personal use only and your interest is entirely personal and not for any commercial activity.

In clicking below you understand and accept responsibility for all your actions and will hold the owners of this site harmless for any loss or damage arising from your use of the site linked herein. If you have read and understood this disclaimer and agree to the terms and conditions herein, click below to continue
A weboldal, amit Ön most szeretne megtekinteni, egy összeállítást tartalmaz az elmúlt évek aktuális kutatásaiból, melyeket a noni növénnyel és a noni gyümölccsel végeztek el, a noni hagyományos felhasználási tapasztalatai alapján vizsgálják a gyümölcs és az egész növény lehetséges modern alkalmazásainak lehetőségeit. A noni gyümölcsével és a növénnyel készült kutatási eredmények segítik az érdekelteket a tanulásban is. Az oldalon közölt információk a weblap tulajdonosának állításait tükrözik, nem számít hirdetésnek és nem kapcsolódik a Tahitian Noni International cég marketing tevékenységéhez.

A weblap tartalma nem használható fel szóróanyagokban, vagy hirdetésekben. Ön most ezen figyelmeztetés elolvasásával elfogadja, hogy az oldalon található információkat csak és kizárólag személyes használat céljából olvassa el, és nem használja fel azt kereskedelmi célból.

Az alábbi linkre kattintva Ön tudomásul veszi, hogy felelőséggel tartozik mindazon következményekért, amely szerint az adott weblappal összefüggésben Ön harmadik fél számára bármilyen kárt okozna. Ha Ön elolvasta és megértette ezt a figyelmeztetést, és mindezzel egyetért, csak akkor kattintson az alábbi linkre a folytatáshoz!