International Leadership Conference        
                                                    Lue lisätietoja hämmästyttävästä NONI-hedelmästä!
        Noni - Tovább az angol nyelvû oldalra...
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected languageNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -
Noni - Noni - Noni - Jump to a selected countryNoni -

  Toivottaa tervetulleeksi Tahitian Noni International sivustoon!


Noni - Rucz Lajos - pearl Kun ryhdyin myymään Tahitian Noni™ Original Beveragea, halusin vain lisätuloja. En olisi koskaan uskonut, miten paljon se vaikuttaa elämääni. Kun herään aamuisin, olemukseni ja tilanteeni tuntuvat paremmilta. Terveyteni on parantunut ja energiamääräni on lisääntynyt. Suhtaudun elämään luottavaisemmin mielin kuin pitkiin aikoihin. Pelkästään terveyteni ei ole parantunut. Sama koskee talouttani. Tahitian Noni™ -tuotteiden myyminen on antanut minulle vapautta, jota olen aina halunnut. En enää tunne olevani kahlehdittu toimistoon. Päin vastoin. Nyt voin nauttia elämästä perheeni ja ystävieni kanssa ihmeellisen mehun ja upean yrityksen ansiosta. Lue lisätietoja nonista...


  Tekijä ja Kohtalo!

Katso historiassa noni-hedelmä-ja:
Noni - Tekijä ja Kohtalo Klikkaa kuvaa toista video!


  TNI MAHDOLLISUUS  


Noni - Ennätysmäinen kasvu: Koko historiamme on ollut yhtä jyrkän kasvun aikaa, sillä vuosimyynti on noussut yli puoleen miljardiin dollariin alle vuosikymmenessä. Hurja kasvu jatkuu.

Noni - Record maksuja: TNI on $ 2,2 miljardia maksetaan provisioita TNI itsenäinen tuote Consultants vuodesta 1996.

Noni - Noni tutkii: 14 kliinisissä tutkimuksissa Tahitian Noni™ Original .Noni - TNI on 42 ajankohtainen tuote kliinisiä tutkimuksia hyödyistä noni elementtejä: Noni, noni lehti mehu, noni lehtiuutteen ja noni siemenöljyä.Noni - Kukaan muu ei tunne nonia paremmin : Olimme ensimmäisiä, olemme jatkaneet pisimpään ja teemme eniten tutkimustyötä. Lue lisätietoja nonista ...


Noni - Ylivertainen laatu: Kaikki osa-alueet sadonkorjuutekniikasta mehun valmistukseen ovat täysin yksinoikeudella rajoitettuja. Kuusivaiheinen järjestelmämme valvoo huolellisesti koko tuotantoprosessia puusta pulloon. Katso video noin prosessi...


Noni - Ympäristöystävällinen: Koko tuotantotoimintamme jättää tuotteen Tahiti Nui -alkuperäsaaret alkuperäiseen, turmeltumattomaan tilaansa.Noni - Uskomattomat tuotteet: Tahitian Noni™ tuotteet ovat ylivoimaisia: ylellinen kasvojenhoitosarja, naisille laihduttamiseen tarkoitettu sarja ja eläimille kehitetyt tuotteet ovat niistä vain muutamia. Osta Tahitian Noni™ tuotteita!Noni - Tieteelliset asiantuntijat: Tunnetut Morinda citrifolia -asiantuntijat tohtori Ralph Heinicke ja tohtori Phd.Johannes Westendorf keskittyvät vain Tahitian Noni™ Original Beverageen.Noni - Saumaton rekrytointi: Koska TNI:n palkkiojärjestelmä toimii kaikkialla maailmassa samalla tavalla, voit rakentaa alalinjasi minne haluat. Olen valmis! Haluan aloittaa TNI-jakelijana...


  GRIFFIN HILL CONSULTING KERTOMUS


"Vain alle viisi nykyajan yritystä on päässyt yhtä huimaan kasvuvauhtiin kuin Tahitian Noni International!"
Griffin-Hill Consulting, markkinoille saattamista koskevan tutkimuksen yritys.

Noni - Scott Baird - Toimitusjohtaja Griffin-Hill Klikkaa kuvaa toista video!  YHTEYS!

Noni - Tahitian Noni™ Original Beverage Voit lähettää sähköpostiviestin kohteelle RUCZ LAJOS täyttämällä tämän lomakkeen:
Nimesi *

Puhelinnumerosi

Sähköpostiosoitteesi *

Valitse maa

Lisätietoja 

Jos kaikki yhteystiedot on oikea klikkaa että 'LÄHETÄ'-painiketta!
                     
Koska meidän aikanamme niin monia erinomaisia tuotteita ja monipuolinen ansioiden mahdollisuuden päästä pois, on suositeltavaa perehtyä, ennen kuin tekee päätöksen. Näin ymmärrämme, että sinun tarvitsee lisätietoja päätöstänne. Lupaamme, että jos tarvitset lisää tiedot, saat hyödyllistä tietoa, mikä auttaa sinua päättämään, että tuote tai yritys paras valita sinulle!
Tärkeää:
 • Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, ja sinun ei enää vastaanottaa sähköposteja
 • Käsittelemme vakavasti luottamuksellisia tai henkilökohtaisia tietoja toimittanut mitään henkilö. Emme tarjoa tietoa jäsenillemme muille henkilöille tai järjestöille niiden kaupan pitämistä varten.

 •   ALK. PUU PULLOTTAA

  Katso, miten Tahitian Noni™ Original Beverage on tuotettu vuodesta noni puu että pullo teidän jääkaappi. Sisältää korjuuseen, käsittelyyn, ja laadunvarmistuksen menetelmiä.
  Noni - alk. puu pullottaa
  Klikkaa kuvaa toista video!

    NONIN OSAT

  Kaikki Tahitian Noni™ tuotteet voidaan jäljittää noni-puun osiin saakka: hedelmiin, lehtiin ja siemeniin. Ne kaikki tarjoavat etuja, jotka tehostuvat valmiissa tuotteissa.

  Noni - fruit Hedelmä: Sisältää tehokkaita antioksidantteja, vahvistaa immuunijärjestelmää ja antaa energiaa. Se on Tahitian Noni™ Original Beveragen ja monen muun tuotteen keskeinen osa. .  Noni - leaf Lehti: Auttaa rahoittamaan ärtynyttä ihoa ja auttaa ruoansulatusta. Käytetään Tahitian Noni™ Noni Leaf Serum ja Tahitian Noni™ Noni Leaf Spray valmisteissa.


  Noni - seed Siemenet: Sisältävät runsaasti runsaasti linolihappoa, tärkeää rasvahappoa, joka auttaa pitämään ihon terveenä ja kosteutettuna. Arvokkaan Tahitian Noni™ Seed Oil öljymme lähde.


    HISTORIA NONI

  4000-2000 eKr: Polynesialaisten esi-isät lähtivät tuhansia vuosia sitten Kaakkois-Aasiasta etsimään uusia maita meren toiselta puolelta. Nämä tutkimusmatkailijat ottivat mukaansa perheidensä lisäksi pyhät kasvit, joita tarvittiin elämän ylläpitämiseksi. Niitä olivat kookos, pandanus, taro ja kallisarvoinen noni, jota pidettiin elämän salaisuutena. Näitä kanoottikasveja viljeltiin lopulta Tahitin vulkaanisilla saarilla.

  500 eKr-200 jKr: Noni-hedelmiä kasvaa villinä. Niistä tulee Polyneesian sivistyksen perusta. Kaikki noni-kasvin osat käytetään: hedelmät, lehdet, siemenet ja kuori. Noni-kasvi leviää koko Tyynenmeren alueella.

  1769: Kapteeni James Cook miehistöineen löytää Tahitin paratiisisaaret. He havaitsevat, että saarten asukkaat käyttävät runsaasti nonia.

  1955: Tohtori Ralph Heinicke löytää noni-kasvin hyödylliset ominaisuudet tutkiessaan ananaskasveja. Hänen tutkimuksensa voivat johtaa kokonaisen toimialan perustamiseen. Tämä parantaisi miljoonien ihmisten elämää.

  1993: Elintarviketutkija John Wadsworth matkustaa Tahitille tavattuaan tohtori Heinicken varmistamaan, että noni-hedelmiä on saatavissa riittävästi kaupallista käyttö varten. Hän tapaa paikallisia asukkaita ja hallituksne edustajia sekä tutkii historiallisia asiakirjoja kirjastoissa. Hän huomaa, että muinaiset väitteet pitävät paikkansa. Kaikkien tutkimustulosten mukaan nonilla on hämmästyttävät mahdollisuudet.

  1996-2011: Elintarviketieteen osaaminen, teollisuudesta saatu kokemus sekä liiketoiminta- ja markkinointivaisto muodostavat perustan vallankumoukselliselle uudelle yritykselle. Sen nimi on Tahitian Noni International. Tänään Tahitian Noni International toimii yli 70 maassa, jonka myynti on yli 500 miljoonaa dollaria vuodessa. ...ja se on vasta alkua!